Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Kovačiček: Oduševljena sam, to mi se još nikada nije dogodilo

Pjevačicu su kontaktirali iz modne kuće Chanel jer su htjeli njezina pjesma 'Elektra' iz 1978. svira na reviji Karla Lagerfelda. Mail je stigao skladatelju Igoru Savinu

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
18 komentara

Oduševljena sam i mislim da je to fantastično, nešto takvo još mi se nije dogodilo - kaže Zdenka Kovačiček (73).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačicu su kontaktirali iz modne kuće Chanel jer su htjeli njezina pjesma 'Elektra' iz 1978. svira na reviji Karla Lagerfelda. Mail je stigao skladatelju Igoru Savinu, a on ga je odmah proslijedio pjevačici. 

Znam da na zadnjim revijama puštaju elektronsku glazbu jer svoju modu žele približiti mlađim generacijama. Jako mi se svidjelo što su se ispričali jer su mail poslali s relativno kratkim rokom odgovora, no vrlo brzo stigao je i ugovor iz Chanela u kojem stoji da se pjesma može vrtjeti tijekom cijele godine - rekla je Zdenka.

Čim je sinoć revija održana kći joj je poslala link a kolege pjevači kao i hrvatski modni svijet Zdenku ne prestaju nazivati. Svi joj čestitaju na uspjehu. Zdenka će pjevati i na skorošnjoj reviji modnog dvojca Elfs, ali neće izvesti 'Elektru' nego 'Frku'.

Austrijska diskografska kuća PMG reizdala je nedavno njezin album iz 1978.,  a Zdenka vjeruje u nastavak suradnje s Chanelom.

Zdenkina pjesma na Chanelovoj reviji počinje na 18:50. 

Naši partneri pišu
Message