Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Kralj mora je pred nama: Prava borba za tron tek će otpočeti

Film 'Liga pravde' nije nam ispunio sva, ili ikoja očekivanja, no likovi koje smo u njemu vidjeli mogli bi to učiniti. Prvi koji će probati bit će Aquaman, čiji film je dobio i prvi foršpan

Foto: Twitter/Screenshot
4 komentara

Prošlog nam je tjedna Warner Bros napokon malo 'zagolicao maštu' svojim posterom za njihov nadolazeći film o kralju podmorja, 'Aquamanu'. Istoimenog smo heroja vidjeli već i u filmu 'Liga pravde' koji nije osobito dobro primljen bio u kinima.

MILE 22 22 MILJE Na oprezu: Imao je podatke da će njegova vlada napasti SAD

Iako nije bilo osobito velikih prigovora na samog Momou, niti na njegovog lika, prigovaralo se gotovo na sve ostalo u tom filmu. Čini se kako su u Warneru prihvatili kritike te nam, sudeći po prvom foršpanu, u stvari dali film kojeg ćemo rado pamtiti, za razliku od gore spomenutog.

Foto: Twitter/Screenshot

Ključna rečenica iz filma - 'Home is Calling', odnosno 'Dom zaziva', očigledno insinuira na to da ćemo gledati borbu za prijestolje, to jest građanski rat u Atlantisu. A kako možemo vidjeti u prvom videu, u sve to umiješat će se i podosta opasan neprijatelj, Black Manta.

Pogledajte prvi odličan foršpan

U filmu Jason Momoa reprizira svoju ulogu Arthura Curryja, prijestolonasljednika za titulu kralja mora. Uz njega gledamo i negativca Ocean Mastera, njegovog polubrata, kojeg glumi Patrick Wilson. Buduću kraljicu Meru glumi Amber Heard, dok je Aquamanovog saveznika, Nuidisa Vulka, odglumio Willem Dafoe.

Foto: Facebook/Screenshot

U kraćim ulogama našli su se i Nicole Kidman te Temuera Morrison koji glume Aquamanove roditelje, kraljicu Atlannu i Thomasa Curryja, a Dolph Lundgren je kralj Nereus, vladar jedne od podvodnih nacija. Opakog negativca u filmu, Black Mantu, glumi Yahya Abdul-Mateen II, dok je Djimon Hounsou uzeo ulogu The FIsherman Kinga, kralja druge od sedam podvodnih nacija. James Wan režira svojom sposobnom rukom, po scenariju šestero autora.

'Aquaman' bi se u kinima trebao pojaviti 21. prosinca ove godine.

Tema: FILM

Message