Obavijesti

Show

Komentari 12

Kramarić i djevojka Mia znojili se skupa: 'Mala je jača od tebe'

Kramarić i djevojka Mia znojili se skupa: 'Mala je jača od tebe'
11

Osim što je par pokazao svoju nježniju stranu, obožavatelji su primijetili kako je Kramarić dobro istrenirao djevojku Miu jer joj je majica bila znojna, a očigledno joj je pokazao 'prave' vježbe kako do što bolje forme

VIDEO

Izgleda kako se nogometaš Andrej Kramarić (27) opustio što se tiče objavljivanja fotografija na društvenim mrežama sa svojom djevojkom Mijom Ćurković.

Hrvatski reprezentativac obožavatelje je 'počastio' dvjema fotografijama. Na prvoj su nogometaš i njegova djevojka okinuli 'selfi', a na drugoj je Mia napravila stoj dok je Kramarić legao na beton kako bi ju navodno poljubio, a usput ju je rukom pomazio po obrazu.  Obožavatelji su bili oduševljeni nogometaševim potezom, pa su par obasipali komplimentima.

Kramarić uživa s djevojkom: Wow, ispucava kao Schmeichel
Kramarić uživa s djevojkom: Wow, ispucava kao Schmeichel

- 'Najljepši par na svijetu', 'Predivni ste', 'Sladak par', 'Fit par' - samo su neki od komentara nogometaševe fotografije, a jedan pratitelj primio je jedan detalja: 'Krama, pa mala ti je jača od tebe'.

Osim što je par pokazao svoju nježniju stranu, obožavatelji su primijetili kako je Kramarić dobro istrenirao djevojku jer joj je majica bila znojna, a očigledno joj je pokazao 'prave' vježbe kako do što bolje forme.

Par navodno odmara na Grčkom Mykonosu. Naime, nogometaš se na Instagramu pohvalio ručkom iz restorana upravo na tom mjestu.

Kramarić je nedavno također pokazao kako Mia i on vježbaju zajedno na plaži. 

- Nosim ju gdje god idemo - pohvalio se Hrvatski reprezentativac koji je i sam za 24sata potvrdio da je Mia dobra u sportovima.

- Znate što, ugodno sam se iznenadio, igra odlično nogomet - objasnio je. 

Dubrovnik: Andrej Kramarić s djevojkom prošetao Stradunom

Par je nedavno odmara i Turskoj, a Kramarić nam je potvrdio da mu je to ujedno bilo najdraže putovanje. I na toj destinaciji Mija je pokazala vještine u nogometu. Naime, napucavala je loptu koju joj je dobacivao naš reprezentativac, i to veoma uspješno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

- Ispucava kao Schmeichel - komentirao je Kramarić nakon prvog ispucavanja.

Snimke su neke podsjetile na video koji je prije dvije godine Mateo Kovačić (25) objavio s jahte na kojoj su on i Izabel (24) krstarili s prijateljima. Izabel i Mateo dodavali su se tad nogometnom loptom udarajući je glavom, a Izabel je pokazala da joj to ne ide ništa lošije nego Mateu i oduševila nogometne fanove koji su pogledali snimku.

 Andrej i Mia u vezi su od 2017. Prvi put su zajedno viđeni prošle godine u Dubrovniku, kada se on vratio sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...