Obavijesti

Show

Komentari 0

"Kreiraj svoj Exit": Festival poziva sve da predlože ideje

"Kreiraj svoj Exit": Festival poziva sve da predlože ideje
1

Ovo je javni poziv svim kreativnim pojedincima i organizacijama da se uključe u realizaciju Exit festivala, a glavni cilj je ostvarenje nezaboravnog iskustva

VIDEO

Po prvi put EXIT festival poziva sve pojedince i organizacije da kreiraju festival po svojoj mjeri i pridruže se EXIT timu. S tim ciljem pokrenut je natječaj pod nazivom „JA SAM EXIT“, na kojem će svako od fanova festivala moći napraviti vlastitu pozornicu iz snova, predložiti ideje, unijeti novu dozu zabave, osmisliti umjetničke instalacije koje će krasiti tvrđavu, dizajnirati majice za EXIT ili biti dio reklamne kampanje festivala. Sudjelovanjem u natječaju i kreiranjem samo svog EXIT-a, svi ljubitelji festivala će dobiti šansu da realiziraju svoju viziju, osvoje nagradu od 1000 eura i postanu dio EXIT tima.

Ovo je javni poziv svim kreativnim pojedincima i organizacijama da se uključe u realizaciju festivala, a glavni cilj je ostvarenje nezaboravnog iskustva koje ostaje u sjećanju cijelog života. Svi su pozvani da izlože predloge za unapređenje EXIT-a, kroz aktivno sudjelovanje u više područja natječaja koji je otvoren od 25. ožujka do 25. travnja ove godine.

Prijavljivanjem za kategoriju Moja scena na EXITu osigurajte priliku da poboljšate postojeće festivalske pozornice, ali i da kreirate vlastitu, sasvim novu pozornicu, kao i sve njene prateće sadržaje. Budite umjetnik, oplemenite Petrovaradinsku tvrđavu i uljepšajte svaki njezin kutak svojom kreacijom, prijavite svoje ideje za Umjetnost na EXITu. Svi zainteresirani pojedinci i organizacije, profesionaci i amateri imaju mogućnost predložiti zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za segment natječaj pod nazivom Zabava na EXITu, ali i da idejama vezanim za poboljšanje marketinškog aspekta, brendinga i identiteta festivala sudjeluju u EXIT ADvanturi. 

Moj Dizajn na EXITu nudi mogućnost dizajniranja EXIT majica, ali i poziva sve zainteresirane da predlože svoje ideje i osmisle sasvim nove EXIT suvenire, zastave i sve ostale sitnice vezane uz festival. Također, omogućeno je apliciranje za kategoriju Moja Ideja na EXITu, koja svima ostavlja potpunu slobodu da iznesu vlastite ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim djelovima natječaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijavljivanje je veoma lako, samo posjeti web stranicu festivala exitfest.org/jasamexit i prijavi se za kategoriju natječaja koja ti najviše odgovara.

Ovaj javni poziv ima za cilj poticanje kreativnog razmišljanja mladih, kao i njihovo proaktivno učešće u stvaranju ovogodišnje EXIT R:Evolucije. Amateri i profesionalci, pojedinci i organizacije, vizionari i realisti – svi imaju priliku postati dio velike EXIT porodice koja ima za cilj festival učiniti još boljim i zabavnijim mjestom, koje potiče kreativnost duha i oslobađa pozitivnu energiju.  EXIT je više od muzičkog festivala, EXIT je jedno veliko iskustvo i nezaboravan doživljaj koji pripada svima nama. Uključi se i ponosno kaži: „Ja sam EXIT“!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...