Obavijesti

Show

Komentari 6

Krenula je druga sezona 'Istog sna': Neće biti mjesta dosadi

Krenula je druga sezona 'Istog sna': Neće biti mjesta dosadi
6

Druga sezona prve youtuberske serije ‘Isti san’ od 5. travnja emitirat će se svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu

VIDEO

Prije svakog snimanja radimo 20 sklekova, 30 trbušnjaka i 30 čučnjeva. Moramo pročitati scenarije, ali ja često zaboravim, govori kroz smijeh Matija Lazarević (20) iz Karlovca. Matija, poznatiji kao Lay Z, prošlogodišnji je pobjednik online talent showa 'Videostar'.

Lay Z je u najuspješnijoj YouTube seriji u regiji glumio i u prvoj sezoni, a kaže da im je sad, drugu godinu zaredom, svima koji su već snimali puno lakše.

- Puno mi je bolja druga sezona, bolja je organizacija – otkrio je youtuber. Kaže da je za zagrijavanje najvažnije pročitati scenarij, no otkrio je i da on voli improvizirati na setu.

- Niste spremni za novu sezonu – poručio je Lay Z fanovima serije 'Isti san'. Nova sezona imat će više epizoda, a gledatelje čeka i više od dvadeset likova. Glumcima je mentor Igor Barberić, dramaturg serije, redatelj je Filip Dizdar, a producentica Dijana Šivak.

- Ove godine smo svi nekako bolji, puno smo naučili dosad. Svima nam je to bio novi format, prva YouTuberska serija u regiji - govore autori serije. Objašnjavaju kako su se naučili organizirati i dobro iskoristiti vrijeme pa sad više rade, a manje istražuju.

- Što više radiš, više se i uigravaš, sve postaje neka mašina koja brže funkcionira - kaže Filip Dizdar, dok je Igor Barberić pohvalio sve youtubere iz talent showa 'Videostar' koji su se u seriji našli u ulozi glumaca.

joomboos

- Youtuberi koji su radili i prije su sigurniji jer su skužili način rada. Novi su isto jako dobri, grizu i trude se. Kad imate takve glumce, onda možete napraviti čudo - dodaje Barberić. Autorski tim uspješnice 'Isti san' kaže da u novoj sezoni neće biti ni trenutka dosade.

- Dinamičnije je, mračnije. Cijeli ‘filing’ serije je malo više filmski, a malo manje youtuberski - objašnjava Dizdar. Radnju nisu htjeli previše otkrivati.

- Kad pogledate prvu epizodu, sve će vam biti jasnije - tajnovita je ekipa. Druga sezona prve youtuberske serije u Hrvatskoj, osim što donosi više epizoda i više od dvadeset likova, donosi i više sadržaja.

- Stari likovi isprepliću se s novim likovima u različitim situacijama, dolaze neki novi odnosi, svađe i ljubavi - objašnjavaju. Glavna premisa nove sezone je, kaže autorski tim, prijateljstvo i zajedništvo.

- Tko kome čuva leđa kad ti prijeti nešto veće od normalnih životnih problema. Ljudi se tad stisnu u grupu i bore zajedno. To je neka glavna tema - dodaju. Idejni začetnici projekta ne kriju oduševljenje novom sezonom.

- Ohrabreni uspjesima prošle godine, u suradnji s Vipom i Coca-Colom, krećemo u novu i još napetiju sezonu - rekao je Matej Lončarić. Nova dugoočekivana sezona prve YouTube serije krenula je s emitiranjem u četvrtak, 5. travnja, u 12 sati na Joomboos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao