Show

Komentari 8

Kristijan iz Parova: 'Osjećam se kao žena, želim popularnost'

Kristijan iz Parova: 'Osjećam se kao žena, želim popularnost'

Voditelj showa Zoran Pejić Peja pitao ga je dok je vodio program je li on natjecatelj ili natjecateljica, na što je spremno odgovorio da je 'natjecateljica'

Novi sudionik reality showa 'Parovi', Kristijan Nikolić (23), nakon ulaska u kuću šokirao je ostale natjecatelje svojim priznanjem. Kako kaže, rođen je kao muškarac, ali se osjeća kao žena te se tako i predstavlja, pišu srpski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditelj showa Zoran Pejić Peja pitao ga je dok je vodio program je li on natjecatelj ili natjecateljica, na što je spremno odgovorio da je 'natjecateljica'. Odmah po ulasku u show, otkrio je svoju životnu priču i priznao kako nema završenu osnovnu školu, ali da se cijelog života osjeća loše u svojoj koži.

- U show sam ušla kako bih postala popularna. Financiraju me roditelji, a prijatelje nemam. Ja sam rođena kao žena, ali sam zarobljena u tijelu muškarca. Rođena sam u pogrešnom tijelu. Kad sam bila mala, nisam se igrala autićima, već barbikama. Moje djetinjstvo nije lijepo. Mama mi je izbjeglica iz Hrvatske, a tata je Rom. Dijete sam koje je prosjačilo i živjelo na ulici - ispričao je pomalo uplakan. 

Kako kaže, bila ga je sramota izaći iz kuće pošto ovako izgleda te bi dane provodio u kući, zbog čega niti nema prijatelja.

- Nisam imala hrabrosti da izađem na ulicu i upoznam druge ljude zbog osude. Evo, došla sam ovdje jer sam od malih nogu željela postati popularna, popularan, kako god - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci