Obavijesti

Show

Komentari 15

Kristijan je ljut na žiri: Ja sam lud! Meni se ne da biti ovdje!

Kristijan je ljut na žiri: Ja sam lud! Meni se ne da biti ovdje!
4

Natali i Hrvoje imaju pravo prvog odabira današnjeg recepta, dok će Sanji i Morani ostati ono što nitko drugi nije htio kuhati, odnosno pečeni šaran u kiselom vrhnju

VIDEO

Novi tjedan kuhanja u RTL-ovom kulinarskom showu započet će vrlo burno. Osim što će mnoge iznenaditi povratak Sanje i Morene u show, natjecatelje će zbuniti i današnji zadaci. Osam parova kuhat će jela prema receptu članova žirija 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koje su sami odabrali. 

Natali i Hrvoje imaju pravo prvog odabira današnjeg recepta, dok će Sanji i Morani ostati ono što nitko drugi nije htio kuhati, odnosno pečeni šaran u kiselom vrhnju. Povratnice ne vole jesti slatkovodnu ribu, a kamoli je pripremati, no večeras će se vraški potruditi da nadoknade izgubljeno vrijeme i bodove.

Ana i Zlatko izabrali su zagorsku juhu u kruhu, koju također nikada nisu spremali, ali ni jeli. To će iznenaditi i žiri kada će pri obilasku njihove radne jedinice shvatiti da Anna planira zgušnjavati juhu pasiranjem svog povrća u njoj. I Ozana i Katarina imale su problema sa svojim janjećim kareom, koji su htjele pohati bez brašna (samo su koristile jaja i krušne mrvice) jer 'brašno nije navedeno u sastojcima recepta'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dok su Sara i Anna izgledale kao da nikada prije nisu radile burger jer su se 'mučile' oko pripreme namirnica (nisu znale idu li kupus i luk u burger ili u umak te što zapravo učiniti s krumpirom), Martin i Kristijan bili su sigurni da njihov lungić punjen pistacijem i tagliatele od špinata nijednog člana žirija neće ostaviti ravnodušnim. Međutim, žiriju je meso možda i bilo odlično pečeno, no tjestenina od špinata uz kremu od vrhnja nije bila za pohvalu. I dok im je Ivan Pažanin objašnjavao gdje su pogriješili ('manistra prekuhana, a trebali su koristiti samo kap vrhnja'), Tomislav Špiček Pazinjanima je ponovio zlatno pravilo showa:

- Ne trebate doslovno pratiti recept koji ste dobili. Morate malo razmisliti kako bi to jelo trebalo izgledati i kojeg bi okusa trebalo biti. Iskoristite namirnice u onoj količini za koju mislite da su ok, prema svojem nahođenju. Pa kaj buš kilu soli stavio u jelo ako na pultu nađeš cijeli paket?

Ta je izjava člana žirija razljutila Kristijana:

- Kad imamo recept od žirija, koji je detaljno opisan, onda oprosti, moramo napraviti ovako kako je napisano. Ne znam šta bih ja trebao? Martin i ja smo radili točno po receptu i bili smo prezadovoljni konačnim rezultatom. Bilo je skuhano i rezano onako kako je bilo rečeno u receptu. Ja stvarno ne znam u čemu žiri vidi problem? Ja sam lud! Lud! Meni se sad ne da biti ovdje!

Svijetla stvar večeri svakako je tanjur koji će od Pažanina dobiti najbolju ocjenu večeri. Tko će dobiti desetku, doznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:55 na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...