Show

Komentari 10

Kristina Šalinović otkrila detalje svoje trudnoće: Svaki ubod igle, svaka tableta bila je vrijedna...

Kristina Šalinović otkrila detalje svoje trudnoće: Svaki ubod igle, svaka tableta bila je vrijedna...

'Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama'

Bivša hrvatska manekenka Kristina Šalinović (31) u ožujku je objavila vijest o zarukama s Talijanom Enricom Miglioratijem. Ona u Milanu živi već nekoliko godina i svoju vezu čuva daleko od očiju javnosti, a vijest o trudnoći podijelila je s pratiteljima početkom travnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je istaknula trudnički trbuh. U opisu fotografije napisala je emotivni tekst o svojoj trudnoći.

- Daleko smo dogurali, ljubavi moja. Moj stalni podsjetnik je da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela - započela je objavu.

- Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama. Sve je vrijedilo sad kad te imam pod srcem - nastavila je Kristina.

Kristina je uputila poruku za sve buduće majke

- Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to - poručila im je Kristina.