Obavijesti

Show

Komentari 43

Kristini najviše nedostaje seks, Sebastian smrdi, Cigi je mrgud

Kristini najviše nedostaje seks, Sebastian smrdi, Cigi je mrgud
21

Martina je tijekom kviza iskreno priznala da je u show došla kako bi spasila svoju karijeru. Pobjednik je bio Vlada, a za nagradu mu je pred ostalima servirana hrana

VIDEO

Ava se vratila iz potrage za tajnim imunitetom isti dan kad je i krenula u potragu, no pleme je zaboravilo na njezin povratak iako ih je Andrija na to upozorio. 

Pri povratku ju je dočekao prazan tanjur jer su svi sve pojeli. Nije mogla vjerovati da joj nisu ništa ostavili za jesti pa ih zamolila da joj skuhaju rižu. Bila je tužna i razočarana što su je njezini kolege tako brzo zaboravili. 

- Povrijedilo me to. Andrija je naglasio da ću se vratiti, ali već toliko sam imuna na to njihovo ponašanje od ujedinjenja - rekla je Ava. Sebastian je priznao da su krivi. 

- Nismo očekivali da će se vratiti, ali smo svejedno trebali pričekati Avu  s rižom. Iako smo mi mislili da će se ona najesti na Otoku odbačenih. I Aleksandra se složila s njim.

- Svi su se kao oglušili kad je Andrija spomenuo da će se Ava vratiti. No, to je tako. Velika prijateljstva i ljubavi jako brzo nestaju u Survivoru. Milan je brzo zaboravio Avu kad je dijelio hranu. Svi zajedno smo je smetnuli s uma - priznala je Aleksandra. 

Maju su optužili da je pojela sve banane

Pojavili su se i problemi s bananama. Bilo ih je 30-ak, a na kraju ih je ostalo tri jer su nepravedno podijeljenje. Nikola je optužio Maju Lenu da je pojela hrpu banana. Ona je bila u šoku iako je Nikola rekao istinu. 

Veliko vijeće se dogovara za koga će glasati. Aleks im je favorit u showu.

Tijekom Male borbe natjecatelje je dočekao kviz o tome koliko se međusobno kandidati poznaju. Na pitanje tko najviše smrdi u plemenu odgovor je bio Sebastian, a na pitanje kome najviše nedostaje seks, točan odgovor bio je Kristina. Najveći narcis u plemenu je Vlada, a Martina je iskreno rekla da je došla u show kako bi spasila svoju karijeru. Prema odgovorima, Aleks se lažno predstavlja kako bi se svidjela gledateljima. U ovoj igri pobijedio je Vlada, a nagrada mu je bila hrana. Imao je minutu da pojede ono što mu je servirano, a ostali natjecatelji su ga bodrili. 

'Možda sam u osobe trebala ući s manje emocija'

Ava se rasplakala kad je saznala da će većina glasati za nju i da je ugrožena. Izjavila je da joj je žao što ona ne zna igrati igrice i smatra da su ljudi  nepravedni. Nije skrivala da se osjeća usamljeno. To ju je jako pogodilo pa nije prestajala plakati. 

- Možda sam sama sebi kriva, možda sam trebala ući u osobe bez imalo emocija - pričala je Ava u suzama te dodala da  joj se čini kako se nepravda teže prihvaća što je čovjek iskreniji i bolji. 

Aleksandra je priznala da postoje klanovi.

Survivor možete gledati od ponedjeljka do četvrtka na RTl televiziji u 21.40!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane