Obavijesti

Show

Komentari 10

Kriza je stigla i među svjetske zvijezde: Evo po kojim cijenama prodaju svoje velebne domove

Kriza je stigla i među svjetske zvijezde: Evo po kojim cijenama prodaju svoje velebne domove

Sve više se priča o 'zvjezdanim prodajama' umjesto o velebnim kupnjama kojima su holivudske zvijezde donedavno punile sve medije. Provjerite tko što prodaje i po kojoj cijeni...

VIDEO

Iako i dalje vlada svjetska pandemija, stanovi i kuće solidno se prodaju, pišu strani mediji. Naviknuli smo da se poznate zvijezde hvale novim nekretninama, skupocjenim vozilima i krpicama, ali sada je situacija nešto drukčija. Prodaju svoje luksuzne 'utvrde' jer je i kod njih loša situacija. 

Tom Cruise (58) prodao je svoje imanje od 320 hektara u Tellurideu u Koloradu za 39,5 milijuna dolara, što je oko 254 milijuna kuna. 

Imanje sa sedam spavaćih soba i devet kupaonica je mjesto na kojem je napravio slavni intervju s Oprah Winfrey 2008. godine, a godinu i pol dana ranije pustio je u svoj dom Vanity Fair, dijeleći prve fotografije kćeri Suri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Početkom siječnja ove godine igrač američkog nogometa Tom Brady (43) i supermodel Gisele Bündchen (40) napokon su prodali svoju vilu u okolici Bostona za 32,5 milijuna dolara, nakon što je na tržištu bila više od godinu dana.

Par je imanje od 12.112 četvornih metara prodavao za 39,5 milijuna dolara još od kolovoza 2019.

U pitanju je kuća s pet spavaćih soba i sedam kupaonica, a luksuzno imanje može se pohvaliti vinskim podrumom, teretanom i spa centrom, koji uključuje stol za masažu, saunu i prostor za meditaciju, pansion i dvije kuhinje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Tim McGraw i Faith Hill su prodali otok od 20 hektara koji je službeno bio na tržištu od veljače za vrtoglavih 35 milijuna dolara. Nalazi se u mjestu Exumas na Bahamima. 

PA/Pixsell

Par je kupio imanje nazvano L'île d'Anges, koje također zovu Goat Cay, još 2003. godine. 2017. godine njihov dom je ekskluzivno prikazan u Architectural Digestu za koji su rekli da je imanje na Bahamima bilo 'samo mala koliba' kad su ga kupili.

Skromnu strukturu zamijenili su s osam 'paviljona' koji su 2012. izgrađeni. Sada je to dom površine 6.517 četvornih metara koji se može pohvaliti apartmanima s četiri spavaće sobe, pet kupaonica i osmatračnicom, a sve je povezano s pokrivenim verandama i prolazima od gotovo 5000 četvornih metara.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Actor Matt Damon appears in the World Trade Center Oculus transportation hub nest to a portion of

U siječnju je glumac Matt Damon (50), najpoznatiji po ulozi u filmu Good Will Hunting, objavio prodaju svoje rezidenciju na području Pacifika Palisadesa za 21 milijun dolara.

Kuća od 13.508 četvornih metara smještena je u jednoj od najpoželjnijih ulica na tom području, a može se pohvaliti sa sedam spavaćih soba i 10 kupaonica. Smješten na površini od više od pola hektara, dom je okružen bujnim zelenilom i jedno je od najvećih imanja u omiljenoj četvrti Gornje rivijere, omiljenoj američkim zvijezdama.

72nd Cannes Film Festival 2019, AmfAR Gala 2019

Početkom ožujka zvijezda Baywatcha, Pamela Anderson (53) stavila je na prodaju kuću uz obalu oceana s četiri spavaće sobe i četiri i pol kupaone - koji već više od dva desetljeća naziva domom. Za njega je tražila 14,9 milijuna dolara.

Glumica je tu kuću kupila za 1,8 milijuna dolara 2000. godine, izvijestio je Los Angeles Times, a prvi put ga je pokušala prodati 2013. godine, tražeći 7,75 milijuna dolara.

Nakon što se tajno udala za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta na Badnjak, odlučila se preseliti natrag u Kanadu gdje će s novim mužem boraviti na bakinom bivšem imanju na otoku Vancouver.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju