Obavijesti

Show

Komentari 92

Ksenija Urličić: Nina Badrić nije najbolji izbor za Eurosong

Ksenija Urličić: Nina Badrić nije najbolji izbor za Eurosong
7

Bivša urednica Zabavnog programa smatra kako je žiri trebao birati neafirmiranog izvođača. Na Eurosong su zvali i Jelenu Rozga koja je poziv HTV-a odbila

VIDEO

Pogledajte ostale države. Oni ne šalju najpoznatije pjevače. Mislim da Nina Badrić nije najbolji izbor jer je Eurosong za mlade i neafirmirane izvođače. Izgleda da je sadašnja urednica Zabavnog programa Elizabeth Homsi moćna žena kad je odabrala tko će predstavljati Hrvatsku. Svojim potpisom jamčit će i za Ninin plasman - kaže bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić koja je godinama bila na čelu projekta Dora.

Dodala je da je Badrić prije 15 godina bila vokalno puno slabija, ali je napredovala.Smatra da je odabir izvođača trebalo prepustiti glazbenim stručnjacima. Najveći uspjeh na Euroviziji imala je grupa Riva s pjesmom “Rock Me Baby”. Pobijedili su 1989. godine u švicarskom gradu Lausannei. Oni su tada u Hrvatskoj bili na početku karijere.

- Što se tiče HTV-ove odluke da bez natjecanja pošalje Badrić na ovogodišnji Eurosong, vjerujem da je televiziji povoljnije jer će tako uštedjeti. Trošak organiziranja Dore je ogroman. Televizija vjerojatno želi vratiti stari sjaj jer bi voljela ponovno vidjeti velike zvijezde- smatra Pamela Ramljak iz Feminnema.

Prije dvije godine nisu uspjele ući u finale Eurosonga. Dodala je kako se prošle godine od 'velikih' imena prijavio samo Jacques Houdek. On kaže da bi publici trebalo prepustiti odabir jer bi na Eurosong sigurno poslali nekog tko pjeva narodnjake. Vijest da Badrić ide na Eurosong iznenadila je glazbene producente i menadžere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stvarno je hrabrost da žena koja se nikad nije bavila glazbom poput Elizabeth Homsi odabere izvođača koji će predstavljati našu zemlju. Ako ovo ne uspije, sljedeće godine trebali bismo raspisati međunarodni natječaj pa neka nam stranci pišu pjesme - smatra bivši menadžer Zoran Škugor.

- O tome ne mislim ništa! Nina je dobra pjevačica i sve će ovisiti o tome kakva će biti pjesma - kaže Husein “Hus” Hasanefendić, predsjednik Hrvatske glazbene unije.

Gostujući u prosincu u emisiji 'Ami G' na TV Pinku Jelena Rozga otkrila je da su i nju s HTV-a zvali na Eurosong. No bojala se da ne razočara Hrvatsku u slučaju lošeg plasmana. Još se ne zna s kojom pjesmom Nina Badrić ide na Eurosong.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'