Show

Komentari 10

Kuharica Raquel sprema Ivanu samo delicije: 'Iznenađen sam'

Kuharica Raquel sprema Ivanu samo delicije: 'Iznenađen sam'

Bračni par Rakitić se sa svojim kćerkama sklonio u kućnu izolaciju, kako struka i nalaže. Ako vjerujete da ljubav zaista ide kroz želudac onda idilu Rakitića nije teško zamisliti.

Ivan Rakitić (32) i njegova supruga Raquel (30) u karanteni se natječu u kulinarskim dvobojima, a ovog tjedna na rasporedu su, čini se, morske delicije. Chef se prije nekoliko dana pohvalio svojim brancinom u soli, a red je došao i na Raquel.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Svakog dana me sve više iznenađuješ - napisao je Raketa u objavi uz koju je vidno oduševljen jelom komplimentirao suprugine kulinarske vještine. 

U pauzi od utakmica i svih drugih događanja zbog aktualne pandemije COVID-19 virusa, koji je u Španjolskoj ozbiljno narušio zdravstveni sustav, par se sa svojim kćerkama sklonio u kućnu izolaciju, kako struka i nalaže. Ako vjerujete da ljubav zaista ide kroz želudac onda idilu Rakitića nije teško zamisliti.

- Imaš sve što treba imati moj pravi muškarac, dobro srce, najbolji si otac na svijetu i još umjetnik u kuhinji, ne možeš biti ljepši, volim te - poručila je Raquel Ivanu za ručkom. 

Najčitaniji članci