Obavijesti

Show

Komentari 1

Kumče Alexa Fergusona čeka bebu Petea Dohertyja

Kumče Alexa Fergusona čeka bebu Petea Dohertyja
3

Pete je mladu Lauru McLaughlin navodno zaveo u listopadu. Proveli su vikend zajedno u njenoj hotelskoj sobi, gdje ju je on navodno razdjevičio

VIDEO

Laura McLaughlin (20) tvrdi da je već tri mjeseca trudna s rockerom Peteom Dohertyjem (28). Laura, koju prijatejli zovu Lola, kumče je menadžera Manchester Uniteda, Sir Alexa Fergusona.
- Beba je Peteova. U to uopće nema sumnje. Bila sam djevica kad sam upoznala Petea i kad smo imali odnos. On zna za dijete. Rekla sam mu da sam trudna čim sam saznala, negdje iz Božića. Ipak, čujemo se samo preko telefona - otkrila je Laura.
Ona je, inače, odlikašica i osvojila je stipendiju za pravni fakultet na Harvardu. Njeni roditelji, Stephen i Helen McLaughlin, još ne znaju da im je kćer trudna. Oni su multimilijunaši, koji su se obogatili krovopokrivanjem u Škotskoj. Već više od 20 godina bliski su prijatelji s Alexom Fergusonom. Lola tvrdi da je dijete začeto tijekom seksom nabijenog vikenda u njenoj sobi u luksuznom londonskom hotelu Berkeley u listopadu.
- On nije znao da sam djevica, ja mu sigurno nisam rekla. Mislim da je samo mislio da nemam previše iskustva i kazao mi je da ga moja "čistoća" baš "napaljuje". Bio je vrlo nježan sa mnom i nismo radili ništa perverzno što mi je odgovaralo zato što mi je to bilo prvo iskustvo. Posljednju noć s Peteom kondom nam je pukao, ali smo nastavili sa seksom jer nam je to bila posljednja "gumica". No naš vikend nije bio samo u vezi seksa. Grlili smo se i imali duboke razgovore. Osjećala sam kao da mi je Pete dečko. Rekao mi je da mu se sviđam jer sam inteligentna i izravna isto koliko sam slatka i nevina. Kazao mi je da sam prava suprotnost naspram Kate Moss. Zbog toga sam mislila da ćemo vezu nastaviti i nakon vikenda. Ali, sve je prestalo nakon toga - ispričala je Laura potankosti svog druženja s frontmenom Babyshamblesa za britanski tabloid News of the World.
Kad je javila Peteu za trudnoću, on ju je pitao je li sigurna da je njegovo. Prokomentirao je kako misli da će beba biti prekrasna i neka se ona pobrine za prinovu, jer on neće imati veze s tim. Mladu djevojku je razočarala reakcija njenog ljubavnika jer je očekivala kako će on, u najmanju ruku, biti oduševljen tom vijesti koliko i ona. Dohertyjeva glasnogovornica rekla je u izjavi da Pete uopće nema pojma tko je Laura McCLaughlin. Pjevač već ima 4-godišnjeg sina s bivšom djevojkom Lisom Moorish. Pete u posljednje vrijeme svu svoju energiju navodno troši na to da opet ne poklekne i počne koristiti heroin. Nakon što je prekinuo s Kate Moss, "šuškalo" se kako je bio u vezi s još dvije manekenke. Ovo je "prvi glas" da je imao avanturu i s kumčetom Sir Alexa Fergusona.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...