Obavijesti

Show

Komentari 15

Kylie je završila u bolnici: Ima česte mučnine i vrtoglavicu...

Kylie je završila u bolnici: Ima česte mučnine i vrtoglavicu...
5

Zbog bolesti Kylie je propustila govor svojih sestara Kim i Kendall na dodjeli Emmyja u nedjelju navečer. Kylie društvo u bolnici pravi Caitlyn Jenner, dok je njezina majka Kris Jenner u Parizu zbog Tjedna mode

Reality zvijezda Kylie Jenner (22) završila je u bolnici u Los Angelesu, piše Daily Mail. Nekoliko dana je već intenzivno bolesna, a kako pišu strani mediji, ima simptome slične gripi, što uključuje mučninu i vrtoglavicu. 

Ti simptomi muče ju već više od tri tjedna otkako se požalila da je njezina kći Stormi bolesna. Točno stanje najmlađe samoostvarene milijarderke još uvijek nije poznato, ali liječnici pokušavaju otkriti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Zbog bolesti Kylie je propustila govor svojih sestara Kim (38) i Kendall (23) na dodjeli Emmyja u nedjelju navečer. 

Kylie društvo u bolnici pravi Caitlyn Jenner (69), dok je njezina majka Kris Jenner (63) u Parizu zbog Tjedna mode. Tamo će Kendall nositi nekoliko revija. Strani mediji nisu doznali je li Kyliein partner Travis Scott (28) s njom u bolnici. 

Početkom mjeseca Kylie se na društvenim mrežama žalila da se sve češće razboli otkako ima dijete. Tad ju je uhvatila upala grla koju je liječila kod kuće s raznim čajevima. Kris je u srijedu objavljivala po društvenim mrežama, ali nigdje nije spomenula svoju bolesnu kćer. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Pokretanje videa ...