Obavijesti

Show

Komentari 3

Lady GaGa bivšem zaručniku: 'Odbij, ne želim te ni vidjeti...'

Lady GaGa bivšem zaručniku: 'Odbij, ne želim te ni vidjeti...'
15

Strani mediji navode kako je Christian, koji je godinama prije započinjanja veze bio Gagin agent, bio 'priljepak' i pokušavao dominirati svakim aspektom života pjevačice

VIDEO

Pjevačica i glumica Lady GaGa (33) nakon osvajanja Oskara ostala je bez zaručnika, Christiana Carina (50), koji joj je, ujedno, pomagao i oko menadžeriranja karijere. Prekid, šuška se po kuloarima, nije bio lagan i bezbolan, a i sam je odnos dugo bio toksičan.

- On ne odustaje, neprestano ju zivka na telefon i bombardira pozivima. Ona mu je rekla neka je više ne kontaktira, a i 'svojim ljudima' je poručila da mu prenesu istu poruku - kaže izvor za US Weekly.

Slično navode i drugi američki izvori, a to je da je Christian, koji je godinama prije započinjanja veze bio GaGin agent, bio 'priljepak' i pokušavao dominirati svakim aspektom GaGinog života.

Odmogli su, zasigurno, i tračevi o kemiji između GaGe i njezinog kolege iz filma 'Zvijezda je rođena' Bradleyja Coopera (44) o kojoj se i dalje piše.

- Nije bio dobar prema GaGi, posebno pri kraju dvogodišnje veze - kaže izvor.

- Bio je ludo ljubomoran, i nije volio niti jednog njezinog prijatelja ili prijateljicu. I obrnuto, njezina ga ekipa nije podnosila. To je za GaGu bila kap koja je prelila čašu - piše US Weekly.

76th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

Tijekom sezone dodjele nagrada, gdje je GaGa briljirala, njihov je 'govor tijela' otkrivao kako nešto nije u redu. Stručnjakinja Blanca Cobb, piše Cosmopolitan, primijetila je kako jedva da se drže za ruke, a poljupci su svi 'isforsirani'.

Opstruirao je i njezin kreativni rad, pokušavajući diktirati što će zvijezda snimati i kako to treba zvučati, a GaGa, navodno, ne podnosi uplitanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

- Nije htjela davati toliko sebe radi nekog muškarca, shvatila je da to nije kompromis nego veza gdje on siše energiju iz nje - kaže izvor.

Captain America: Civil War photocall at the Corinthia Hotel, London.

Navodno, osim toga, da joj je jedan glumac mnogo više od običnog prijatelja. Nije riječ o Bradleyju Cooperu, već Jeremy Renneru (48) s kojim je GaGa, navodno, nerazdvojna.

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama