Obavijesti

Show

Komentari 48

Lady GaGa i Bradley se cijelu noć nakon Oscara nisu odvajali

Lady GaGa i Bradley se cijelu noć nakon Oscara nisu odvajali
12

Stalno su se dodirivali i gledali. Cijelo to vrijeme Irina je sjedila iza njih i nije djelovala nimalo sretno. Lady GaGa je cijelo vrijeme bila uz Bradleyja, otkrio je izvor za britanske medije

VIDEO

Nakon što je glazbeni nastup Lady GaGe (32) i Bradleya Coopera (44) na 91. dodjeli Oscara u Los Angelesu postao hit na društvenim mrežama i razlog šuškanja da se između njih nešto događa, ponovno su se pojavile glasine da njihova 'kemija' na pozornici ipak nije bila samo gluma.

Pokretanje videa...

01:29

Kako ekskluzivno doznaje britanski Daily Mail, nakon što je njihova izvedba pjesme 'Shallow' zaintrigirala milijune gledatelja diljem svijeta, dodiri i pogledi između njih nisu prestali ni kada su se svjetla glavne pozornice ugasila.

Naime, pjevačica i glumac nastavili su se družiti i nakon svečane dodjele Oscara, a kako tvrde izvori, Cooper je više vremena provodio s Lady Gagom nego sa svojom djevojkom Irinom Shayk (33). 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Lady GaGa nedavno je raskinula zaruke s Christianom Carinom (50), a na crvenom tepihu pojavi se sama. Zbog svega toga, nije ni čudno što se počelo šuškati kako njezin odnos s Bradleyjem nije samo poslovan i i prijateljski već da među njima postoji nešto više, a isto je za britanske medije potvrdio i izvor blizak pjevačici i glumcu. 

'Skoro se poljubili': Lady GaGa i Bradley nisu skrivali emocije
'Skoro se poljubili': Lady GaGa i Bradley nisu skrivali emocije

- Na zabavu su najprije stigli Bradley, Irina i njegova majka, a Lady GaGa je s Oscarom došla tek nakon 22 sata pa odmah prišla Bradleyju. Stalno su se dodirivali i gledali - rekao je izvor i dodao da je glumac više pozornosti posvećivao pjevačici nego Irini s kojom je nedavno dobio i kćer. 

91st Academy Awards -  Oscars - Hollywood

- Bili su zajedno sigurno najmanje dva sata. Cijelo to vrijeme Irina je sjedila točno iza njih i nije djelovala nimalo sretno. Lady GaGa je cijelo vrijeme bila uz Bradleyja, nije se micala od njega - dodao je izvor za britanske medije.

Pjevačica je prilikom preuzimanja Oscara za pjesmu iz filma 'Zvijezda je rođena' zahvalila svom kolegi Bradleyju i pritom se rasplakala. Nije skrivala emocije.

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

- Ne postoji nijedan drugi muškarac na svijetu s kojim bih radije otpjevala ovu pjesmu nego s tobom, hvala ti - rekla je GaGa u govoru.

Krajem siječnja, Cooper je čak bio i gost iznenađenja na GaGinom koncertu u Las Vegasu, a zajedničkom izvedbom pjesme 'Shallow' raspametili su obožavatelje koji nisu znali da će se glumac uopće pojaviti na pozornici. Baš kao i na Oscarima, GaGa i Bradley izgledali su vrlo prisno, po mišljenju mnogih, malo preprisno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pozornici je bilo grljenja, gledanja pa i ljubljenja u obraz zbog čega nije trebalo dugo da gledatelji počnu šuškati o tome da između njih postoji iskra.

Pronađi nekoga tko te gleda kao što Cooper gleda GaGu - pisali su oduševljeni obožavatelji po društvenim mrežama i usput predložili da se pokrene peticija kako bi Bradley i GaGa otišli zajedno na turneju. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

BOGATAŠICA SE ZABAVLJA NAKON BURNOG PREKIDA: Izašla van sa sestrama polugola, u prozirnom kombinezonu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...