Obavijesti

Show

Komentari 10

Lady Gaga je promijenila modu: Sad je i službeno postala ikona, a ovo su njezina najluđa izdanja

Lady Gaga je promijenila modu: Sad je i službeno postala ikona, a ovo su njezina najluđa izdanja
15

Lady Gaga postala je svjetski poznata nakon svog hita 'Just dance' koji je izašao 2008. i nakon toga karijera joj je išla uzlaznom putanjom. Kroz više od desetljeća nikad nije razočarala, a šokirala je bezbroj puta

VIDEO

Pjevačica, glumica i modna ikona Lady Gaga (35) imala je ogroman utjecaj na modu, kao i na kreacije koje su zvijezde počele nositi na crveni tepih. Karijeru je započela još 2005., a svjetsku slavu je stekla 2008. nakon hita 'Just dance'. Gaga nikad nije razočarala modnim odabirom, a na počecima karijere fokusirala se na 'wow' faktor, kao i na šokiranje modnim kombinacijama koje su iza sebe imale snažne poruke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šetač pasa Lady Gage VIDEO

Većina pamti dobro poznatu mesnu haljinu kao Gagin najšokantniji trenutak, a pjevačica je uvijek više marila za modu nego za vlastitu udobnost na crvenom tepihu, ali i na pozornici.

Lady GaGu proglasili najbolje odjevenom zvijezdom, a ona na crvene tepihe čak ni ne dolazi
Lady GaGu proglasili najbolje odjevenom zvijezdom, a ona na crvene tepihe čak ni ne dolazi

Prvo pojavljivanje na crvenom tepihu MTV VMA bilo je 2009., kad je odabrala crnu čipkastu kreaciju Alexandra McQueena ukrašenu mnoštvima zlatnih detalja i perjem. Gaga je znala kako ekspresijom lica postati dio kostima i uživjeti se u lik.

MTV Video Music Awards in New York

Iduće godine pojavila se na crvenom tepihu BRIT Awardsa u bijeloj čipkastoj kreaciji preko koje je nagrnula Bijeli plašt u nekoliko volana, a 'look' upotpunila čipkastom maskom i predimenzioniranom frizurom.

BRIT Awards 2010 - Arrivals - London

Na svom drugom pojavljivanju na MTV VMA, 2010. Gaga je odjenula mesnu haljinu, koja je od tog trenutka ušla u povijest kao jedna od najkontroverznijih haljina ikad. Haljina je služila jakoj poruci slobode i snage, a Gaga nikako nije htjela uvrijediti vegane, vegetarijance ili borce za prava životinja, rekla je tada.

MTV Video Music Awards 2010 Press Room - Los Angeles

Iste godine pojavila se na dodjeli Grammyja u svemirskoj kombinaciji koja je ostala zapamćena, kao i legendarna perika sa žutim prijelazom i mnoštvom kristala.

2011. došla je na Bambi Awards u jedinstvenoj (kao i sve koje je nosila) kreaciji odjevena od glave do pete u perlice i cvijeće. Nagradu je naposljetku osvojila, a haljina nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Bambi 2011

Iste godine na MTV VMA prošetala se crvenim tepihom i pokupila nagrade kao Jo Calderone, svoj alter ego. S crnom perikom u odijelu i muškim cipelama oživjela je Joa, koji je upario komplet s bijelom majicom.

MTV Video Music Awards 2011 - Press Room

2012. izbacila je svoj prvi parfem 'The fame', na čije je predstavljanje došla u velikoj kočiji u obliku parfema i crno - zlatnoj futurističkoj kombinaciji.

U.S singer Lady Gaga arrives with a horse carriage at her Macy

Gaga se pojavila u jednom pariškom klubu u predimenzioniranim srebrnim bodljama napuhanima oko nje i održala VIP koncert. Ekstravagantnu kombinaciju uparila je sa mrežastim najlonkama i narančastim štiklama.

Exclusif - Showcase de Lady Gaga au Vip Room à Paris

Kričavi outfit kombiniran s kacigom Gaga je nosila na izlasku iz plesnog studija u Manchesteru, a njezin psić bio je odmah pored nje.

Lady Gaga Spotted Manchester

Lady Gaga ipak je imala bezbroj kreativnih kombinacija u čijem dizajnu je uvijek imala svoje prste. Pjevačica se ne pojavljuje više često na crvenim tepisima, ali je zaslužila Peopleovu titulu najbolje odjevenih više nego itko.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...