Obavijesti

Show

Komentari 47

Lana Banely je poput dečkića, a Lejla Filipović sliči na rakuna

Lana Banely je poput dečkića, a Lejla Filipović sliči na rakuna
4

Žene kojima zavide na ljepoti nisu zadovoljne sobom. Tajtana Jurić ne 'fura' zalizanu kosu zbog visokog čela, Maji Šuput trbuh nije dosta ravan,Doležal si je predebela...

VIDEO

Poznate Hrvatice čijem izgledu se mnogi dive, rado bi promijenile štošta na sebi. Lana Banely (26), bivša Miss sporta, kaže da se ne zna je li muškarac ili žena kad pokrije lice.

- Ravna sam i mišićava kako god okrenem - kaže samokritično. Lejlu Filipović (35), Miss Hrvatske 1998., najviše muče podočnjaci.

- Iz kuće ne izlazim bez korektora jer izgledam kao rakun. Ne znam jesu li gori zimi kada sam blijeda pa se jako ističu ili ljeti kada od sunca potamne skupa s tenom - kaže Lejla.

I Tatjana Jurić (29), spavala ili ne spavala, ima crne podočnjake. No nova cura Ivana Hercega ima još puno toga s čim nije najsretnija.

- Imam užasno visoko čelo zbog kojeg izbjegavam zalizanu kosu i forsiram šiške. Sitna sam, ali ne biste vjerovali, imam trbuščić. Moj brat je košarkaš i stalno vježba, ali i on ima škembicu, a to smo oboje naslijedili od mame. Naslijedila sam i tzv. Jurićkina koljena čija karakteristika su natečeni vodeni jastučići sa strana - otkriva Tatjana.

Još jedna mršavica, pjevačica Maja Šuput (31), ima problema s trbuhom.

- Patim što nemam trbušne pločice. Ne da mi se vježbati. Pomirila sam se da nikada neću ni imati ravan trbuh - kaže Maja i dodaje:

- A da mogu, promijenila bih i svoju visinu da ne moram svaki dan nositi štikle - kaže. Sanja Doležal (48) vječito se bori s kilogramima, a zabrinuta je zbog svoje pojave na TV-u.

- Rado bih se probudila mršava, ali ne mogu se oteti neumjerenosti u jelu. Otkad su se pojavile plazme koje me šire - kaže.  

 Anđa Marić kaže da lakše primi metak nego kompliment. Najvažnije joj je da se sviđa muškarcu s kojim je u vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...