Obavijesti

Show

Komentari 9

Lana Jurčević snimala novi spot i razbjesnila policajce

Lana Jurčević snimala novi spot i razbjesnila policajce
4

Lana se vozila gradom i skrivila 'čep' u prometu. Spot za novu pjesmu, 'Miljama daleko', snimala je za vrijeme najveće gužve u centru Zagreba

VIDEO

Upravo su nas prekinuli u važnom kadru. Prišli su nam tijekom rutinske kontrole i, vidjevši kako je riječ o snimanju spota, samo se nasmijali, kazao je Hani Taher, pjevačičin menadžer. Lana Jurčević (24) prošlog je vikenda snimala spot za novu pjesmu “Miljama daleko”. Autom se vozila središtem Zagreba u vrijeme najgore prometne gužve i napravila “čep”. Prišlo joj je patrolno vozilo s dvojicom policajaca.
- Bili su izrazito ljubazni i potrudili smo se požuriti snimanje spota. Nije bilo neugodnosti. Snimali su do 4 ili 5 sati - dodaje Hani. Lana, koja potpisuje pjesmu, oduševljena je crno-bijelim spotom.
- Riječ je o različitim emocijama pri odlasku i odvajanju od osobe koju možda još volite, ali razum i vlastite granice ne dopuštaju vam da ostanete uz nju - rekla je pjevačica, koja je u sretnoj vezi s Janom Jerićem (18), sinom vlasnika zagrebačke Galerije Kaptol. Ljubav učenika zagrebačke Privatne klasične gimnazije i pjevačice razotkrila se nakon što su snimljeni kako zagrljeni odlaze u večernju šetnju. Nakon što Janu završi nastava, Lana automobilom dođe po njega ispred škole. Katkad mu ga i posudi.
- Auto je mjesto u kojem provodim najviše vremena. On mi je kao pozornica - dodala je Lana o spotu.


MICHAELU JACKSONU GORJELA GLAVA ZBOG REKLAME
Pjevač je 1984. snimao reklamu za Pepsi u L.A.-u Pred 3000 fanova u glavu ga je pogodila raketa za specijalne efekte. Spalila mu je kosu i tjeme. Tužio je Pepsi i dobio 4,5 milijuna kuna odštete.

ODUZEO SI JE ŽIVOT KAD JE IVANA OTIŠLA
Ivana Kindl snimala je spot za pjesmu “Tko se na lude kladio” na željezničkoj postaji Vrapče. Malo kasnije tog dana nepoznati se muškarac ubio bacivši se pod vlak. Ivana je bila šokirana.

ZGRČIO SE NAKON ŠTO GA JE STRESLA STRUJA
Mladen Burnać nastupio je prije 5 godina u Sloveniji. Iznad glave bio mu je reflektor, koji mu je smetao. Htio ga je namjestiti, pa ga je struja udarila. Svi su mislili da je grčenje scenski nastup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...