Show

Komentari 18

Lana nije okitila božićno drvce, no pokazala je duboki dekolte

Lana nije okitila božićno drvce, no pokazala je duboki dekolte

Pjevačica je na društvenim mrežama svojim pratiteljima uputila čestitke za Božić i usput ih pitala što planiraju za Novu godinu. Pohvalili su je kako ona praznike slavi sa stilom

I pjevačica Lana Jurčević (36) svojim je obožavateljima i pratiteljima čestitala Božić. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala s čašom šampanjca. Za današnji je dan odjenula blještavu haljinu dubokog dekoltea. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretan Božić. Želim svima sve najbolje. Da ostanemo zdravi u glavi, duši i tijelu - poručila je Lana i dodala kako ove godine nije okitila bor.

- Zacrtala sam si neke stvari i protestiram. Ova godina nije bila bajna, ali je bila velika lekcija - napisala je. 

Pratitelji su joj u komentarima uzvratili čestitke i pisali joj kako slavi sa stilom i pohvalili je na račun izgleda. Lana je inače u posljednje vrijeme dobila mnoštvo komentara svojih pratitelja koji su je pitali 'od čega Lana živi'. Odgovorila im je kako prodaje maglu. Zatim je dodala da se u životu treba riješiti površnih ljudi te površne i ograničavajuće okoline. Nakon toga, treba zasukati rukave i početi raditi. 

Lanu njeni obožavatelji često hvale da je potpuno 'normalna' osoba i da joj slava nije udarila u glavu, što je pjevačici jako drago čuti. Uvijek se trudi odgovoriti fanovima na poruke, ali i utješiti one kojima je to potrebno. 

 

 

 

Najčitaniji članci