Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Lazićeva zaručnica se preselila kod roditelja, a on ponovno pije

Nesuglasice među parom nastale su nakon što je Darko izašao iz bolnice, ponovno počeo partijati i konzumirati alkohol. Marina osuđuje što se pjevač vratio starom načinu života

Foto: Instagram
57 komentara

Darko Lazić (27) i Ana Sević (33) početkom prošle godine odlučili su se razvesti, međutim sve dosad razvod nije bio finaliziran. Pjevač je otkrio što je bio problem koji je odugovlačio potpisivanje papira za razvod.

LJUBAVNI PROBLEMI Laziću prijeti zaručnica? Moli ga da se ostavi motora i poroka

- Nismo se uspjeli dogovoriti oko skrbništva nad kćeri Lorenom. Svjestan sam da dijete mora odrastati pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić i kasnije će ići u školu, ali volio bih zakonski dobiti pravo da je viđam i sudjelujem u njezinom odrastanju - rekao je Lazić prije nekoliko mjeseci, a sad je potvrdio da su napokon pronašli kompromis. 

Foto: Instagram

- Točno je, Ana i ja smo se razveli prije nekoliko dana. rukovali smo se kao ljudi i svatko je krenuo svojim putem - ispričao je folk pjevač, prenosi Blic

Iako je jedan problem riješio, naišao je na druge. Naime, Dnevni avaz prenosi da se pjevač ne želi drugi put ženiti. Iako za manje od mjesec dana treba postati otac, zaručnicu Marinu Gagić, koja je u devetom mjesecu trudnoće, ostavio je.

Foto: Privatni albumI

Marina već mjesec dana boravi u obiteljskoj kući u Pećincima nakon što je Darko rekao da ne želi još jednom stupiti u brak, nego samo priznati dijete. Nesuglasice među parom nastale su nakon što je Darko izašao iz bolnice, ponovno počeo partijati i konzumirati alkohol. Marina osuđuje što se pjevač vratio starom načinu života.

- Nije više mogla izdržati da se Darko vraća pijan kući nakon noćnih izlazaka koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla da njihovom djetetu treba zdrav otac koji će se brinuti o njima, a ne pijanica. Na sve to je poludjela kad je ponovno sjeo u automobil i taj dan je izbila velika svađa među njima. On je tijekom svađe rekao neka pokupi stvari i ide kući budući da svakako ne planira ženiti se, ali će dijete priznati. Marina se u suzama spakirala i otišla - ispričao je prijatelj para. 

Foto: Privatni albumI

Darko je potvrdio da ne živi s Marinom, ali je dodao da ona dolazi preko dana kod njegovih i da planira završiti kuću da žive zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i prejedala se

Naši partneri pišu
Message