Show

Komentari 4

Legendarni glazbenik, Sir Bob Geldof s prijateljem i suprugom uživao u čarima Dubrovnika

Legendarni glazbenik, Sir Bob Geldof s prijateljem i suprugom uživao u čarima Dubrovnika

Nakon što su cijeloga tjedna oči javnosti bile uprte u Michaela Jordana koji je posjetio našu obalu, nova zvijezda je pristigla u Dubrovnik. Sudeći po fotografijama, ovaj glazbenik uživa u ljepotama Lijepe naše

Legendarni glazbenik, aktivist i glumac, Robert Frederick Zenon Geldof, poznatiji pod imenom Sir Bob Geldof (69) ovoga vikenda posjetio je Dubrovnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u društvu Rogera Taylora, bubnjara grupe Queen i supruge Jeanne Marine razgledao je grad te šetao Stradunom. Nakon glumice Demi Moore i košarkaša Michaela Jordana, u ljepotama Dubrovnika uživao je i ovaj veliki glazbenik.

Bob Geldof je osnovao The Boomtown Rats 1975. u Dublinu, a zbog njihove brze, glasne i bijesne glazbe i stava postali su sastavni dio punk scene. Diljem UK-a The Boomtown Rats su prvo turirali s Ramonesima i Talking Heads, uzdrmavajući status quo uz bendove poput Sex PistolsThe ClashThe Jam i The Stranglers.

Prisjetimo se, ovaj vođa grupe The Boomtown Rats, jedna je od najznačajnijih osoba u povijesti popularne glazbe i ključna figura punk scene. Prošle je godine bio dobitnik Porina za posebna dostignuća u glazbi. 

POGLEDAJTE VIDEO ŠETNJE DUBROVNIKOM: