Obavijesti

Show

Komentari 2

Legendarni Harrison Ford glumit će u petom filmu 'Indiana Jones'

Legendarni Harrison Ford glumit će u petom filmu 'Indiana Jones'
4

Film će producirati produkcijska tvrtka LucasFilm, a objavit će ga u srpnju 2022. Harrison Ford vratit će se kako bi nastavio putovanje svog kultnog lika

Glumac Harrison Ford (78) zgrabit će svoj bič i staviti šešir za peti film Indiana Jones, 41 godinu nakon što je pušten prvi dio 'Otimači izgubljenog kovčega', potvrdio je Disney, a prenosi CNN.

Film će producirati produkcijska tvrtka LucasFilm, a objavit će ga u srpnju 2022. Harrison Ford vratit će se kako bi nastavio putovanje svog kultnog lika. Glumac je također potvrdio vijest i rekao kako je film trenutačno u pretprodukciji.

 Nagađanja za novi film počela su u veljači kada je Ford rekao voditeljici Ellen DeGeneres (62) u njezinom talk showu kako će proizvonja novog filma o Indiani Jones započeti ove godine.

- Bit će zabavno, uzbuđen sam - rekao je svojedobno glumac. 

Anketa: Indiana Jones najbolji je filmski lik svih vremena
Anketa: Indiana Jones najbolji je filmski lik svih vremena

Posljednji film iz franšize bio je 'Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje' iz 2008., koji je uslijedio gotovo 20 godina nakon trećeg filma 'Indiana Jones i posljednji križarski pohod' koji je objavljen 1989.  Prvi film, 'Otimači izgubljenog kovčega', izašao je 1981., a 1984. uslijedio je 'Indiana Jones i hram propasti'.