Obavijesti

Show

Komentari 0

Legendarni Mišo: Zdrav sam, ali i kralj danas treba reklamu

Legendarni Mišo: Zdrav sam, ali i kralj danas treba reklamu
2

Četiri mjeseca prije na sva zvona reklamiraju nekog Joksimovića. Cijelu zemlju su izlijepili plakatima, a moj koncert su najavljivali tek dva tjedna, rekao je Mate Mišo

VIDEO

Mate Mišo Kovač (74) megaspektakl, koji je bio zakazan za prošli tjedan u Areni u Zagrebu, otkazao je tri dana prije pa su se obožavatelji odmah zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje.

Pjevač se, tvrdi, osjeća dobro i ima kondicije za nastup, koji je sad prebacio na 23. siječnja.

- Takvim balavcima i diletantima nisam smio dati da se bave organizacijom. Tražit ću da ih sankcioniraju zbog tih kardinalnih pogrešaka - kaže. 

'Kralj je abdicirao'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nezadovoljan i ljutit, Šibenčanin se danima prije termina otkazanoga koncerta brinuo da će biti problema jer je primijetio da je promocija loša i da su organizatori zakazali.

- Uvjeravali su me da mi ne treba reklama jer sam jedini kralj estrade, na što sam im odgovorio da je kralj abdicirao - objašnjava Kovač. Dodaje kako je bio prvi domaći izvođač koji je pjevao u Areni Zagreb. Na koncert 2009. došlo je više od 20.000 obožavatelja, a sad ih je jedva 2000 kupilo kartu. Mišo je predlagao organizatorima da snize cijenu, što su oni i prihvatili.

Na koncerte mi dolaze uglavnom zaljubljeni mladi ljudi

- Pjevao bih ja i za 2000 ljudi, ali znam da me želi čuti narod iz cijele Hrvatske, a ja sam tu prvenstveno zbog ljudi. Stalo mi je samo do onoga što publika kaže, a oni me žele i slušati i vidjeti. Baš zato već pripremam novi repertoar pjesama za koncert - kaže pjevač, koji ne odustaje od estrade iako je već nekoliko puta operirao srce. S kćeri Ivanom (38) Mišo večeras pjeva u istarskom Žminju, a dva dana poslije Božića putuje u Široki Brijeg, gdje ima dogovoren koncert. Nakon toga posvetit će se spektaklu u Zagrebu. Uvjeren je da će ga slušati obožavatelji iz cijele Hrvatske.

Novac mi nikad nije bio prioritet, pjevam samo zbog publike

- To vam je kao kad igrate nogomet i neki igrač zabije dva-tri gola. Možda je igrač do njega trčao po cijelom igralištu puno više, ali pamte se samo pobjednici. Ja sam taj pobjednik - kaže Šibenčanin. Pjevač dodaje kako na sve njegove gaže dolazi 70 posto mladih jer vole slušati njegove pjesme kad se zaljube. Veseli se kad u publici vidi i starije obožavatelje koji su ga slušali u vrijeme kad je, tvrdi Mišo, prodavao više od 20 milijuna ploča.

Napravit ću lom

- Poslije splitske, zagrebačka publika je najbolja. To će biti totalni lom. Imam izvanredne fanove i naviknuo sam se na rasprodane dvorane. Želim da sve bude puno. Ovo ne radim zbog novca - rekao je glazbenik. U Areni će mu se na pozornici pridružiti i prijatelji s estrade, ali Mišo još ne želi reći imena.

Naša estrada je trenutačno dno dna. Diskografija nam je mrtva


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'