Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Lejla Filipović povjerila: Cijeli život čekam Tarika

U prvom intervjuu nakon rođenja sina Armana, supruga Tarika Filipovića časopisu Extra otkrila je da su joj se noge odsjekle čim ju je Tarik zagrlio

Extra
Foto: Extra

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (31) časopisu Extra dala je prvi intervju nakon udaje i rođenja sina. U njemu otkriva dosad nepoznate intimne detalje iz života. Svoj sudbonosni susret sa sadašnjim suprugom Tarikom (36) opisuje kao nešto što je dotad gledala samo na filmu. Na snimanju se, unatoč hladnoći, smijala.
- Kad smo popili kavu u Dubrovniku, na odlasku me Tarik prijateljski zagrlio, a meni su se noge odsjekle. Ne znam kako sam uopće mogla hodati kući - ispričala je Lejla.
Govoreći o osobinama koje joj se na suprugu najviše sviđaju, ona kaže: - Vrlo je emotivan i ne srami se pokazati te svoje osjećaje. S druge strane, ne postoji stvar koju on ne bi napravio. Nikad ništa nije odbio, koliko god bio umoran. I ja sam se jako promijenila uz njega... Počela sam pokazivati emocije. S jedne je strane emotivan, a s druge strane pravi muškarac.
Ispričala je koliko je Tarikov odnos s njezinim sinom Dinom (5), iz prvog braka s Dadom Majolijem, pun ljubavi i pažnje. Tarikova supruga prvi je put ispričala kako ju je glumac zaprosio i otkrila zašto se nisu vjenčali u džamiji. U ispovijesti govori o očevoj smrti, strahovima te o skandalu na izboru za Miss.
- Diskriminirali su me zbog nacionalnosti, što me povrijedilo. Ljudi iz žirija rekli su da je to bio jedini razlog - zaključila je Lejla.

Naši partneri pišu
Message