Obavijesti

Show

Komentari 27

Lejla i Tarik na svadbenu proslavu stigli u taksiju

Lejla i Tarik na svadbenu proslavu stigli u taksiju
70

Nakon Tarika i Lejle na imanje je stigao pjevač Željko Bebek, Edo Vujić te Severina koja je Tarika slučajno poljubila u usta. Posljednji je stigao Halid

VIDEO

Tarik Filipović u športsko rekreacionom centru u Šestinama boravio je od jutra. Društvo mu je pratio Lejlin sin iz prvog braka Dino. Oko 18 sati napustio je imanje u svom Touaregu kako bi otišao po Lejlu. Par se na imanje vratio u 20 sati. Stigli su u taksiju. Lejla je prisutne zasjenila svojim dubokim dekolteom. S njima nije bio maleni Dino, a ni Arman za kojeg se pretpostavlja da je ostao doma s dadiljama. Nakon Tarika i Lejle na proslavu je stigao Željko Bebek koji nam je rekao kako će možda i zapjevati na svadbi. Nakon Bebeka stigao je komičar Edo Vujić koji je ispričao prikladni svadbeni vic. Tarikova velika prijateljica Severina na proslavu je došla u tirkiznoj haljini, a iz crnog Jeepa izašla je u društvu menadžera Tomislava Petrovića. Nakon ulaska pozdravila se s Tarikom tako što ga je slučajno poljubila u usta. Pojavio se i glumac Enis Bešlagić. Posljednji je stigao Halid Bešlić. Oko centra unutar kojeg se nalazi luksuzna kuća parkirani su skupocjeni automobili poput Porschea i Lexusa. U kući se nalazi hala sa 30 stolova, a svaki stol ukrašen je magnolijama. Uzvanike je zabavljao bend hitovima poput "Wicked game". Tarik je roker u duši, ali voli i moje pjesme. Bit će to pravi dernek, najavio je jučer Halid Bešlić. Tarik i Lejla Filipović u tajnosti su se vjenčali na Staru godinu u stanu Lejline prijateljice, a slavlje za 200-tinjak uzvanika organizirali su na privatnom imanju Marincel. Potrudili su se sve detalje zadržati u tajnosti.
- Mogu vam reći samo da sam jako sretna što mi se prijatelj oženio i da je Lejla prava žena za njega. Jako su zaljubljeni - kazala je Tarikova najbolja prijateljica Suzy J. Redžepagić. Kako doznajemo, neki Tarikovi kolege glumci pomalo mu zamjeraju što je feštu napravio dok su zbog posla ili odmora izvan Zagreba. Na proslavu su pozvani Severina, Tony Cetinski, Enes Vejzović i Bojana Gregorić, Goran Navojec, obitelj Mamić, Duško Ljuština, Rene Bitorajac i Mila Elegović. Na jelovniku su riblji i mesni specijaliteti, a gosti osvježenje od vrućine ili viška alkohola mogu potražiti i u bazenu. Dan uoči slavlja Lejla nije bila nervozna. Bila je odlično raspoložena, ali o fešti nije htjela pričati.
- Ipak bih to za zadržala za sebe jer to je naša privatna stvar - sa smiješkom je rekla Lejla. Isto je rekao i Tarik jutro uoči slavlja izlazeći iz njihova stana u Vinogradskoj. Bacio je smeće te posjeo Lejlina sina Dina iz prvog braka na stražnje sjedalo automobila. Željko Marincel imanje je počeo sređivati jučer oko podneva. Odvezao je smeće te uredio živicu. Potom su na imanje stigli kombiji s hranom iz cateringa Ivić i posebna rasvjeta.

I VJENČANJE JE BILO TAJNO
Tarik i Lejla vjenčali su se u večernjim satima na Staru godinu u Zagrebu na tajnoj lokaciji, dva mjeseca prije negoli je ona rodila. Uz njihove roditelje, na vjenčanju je bila tek nekolicina najbližih prijatelja. I tad je sve bilo obavijeno velom tajni, pa je Tarik, navodno, nakon što je objavljeno da su se vjenčali, proveo istragu među prijateljima kako bi ispitao tko je rekao za vjenčanje.
- Recite mi s kojeg izvora pijem vodu i informacije da se pozdravim s tim ljudima - ljutit je bio Tarik. Glumac i voditelj te bivša misica prestali su skrivati svoju ljubav nakon što je početkom 2007. u 24sata objavljena snimka na kojoj u videoteci izmjenjuju nježnosti. Prvi put su zajedno viđeni na koncertu Halida Bešlića u svibnju 2006. godine.

ZA TARIKA PRVO PA MUŠKO
Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem (37) ima sina Dina (4). Tarik je prvi put postao otac u veljači ove godine. Lejla je u Vinogradskoj bolnici, rodila sina Armana.
- Super se osjećem! Sad sam tata! - bio je ushićen Tarik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...