Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Lenny Kravitz 6. kolovoza u Zadru, predgrupa je TBF

Trenutačno u Turističkoj zajednici planiraju još jedan koncert 20. srpnja, a najdalje su u pregovorima otišli s grupom Duran Duran

REUTERS
Foto: REUTERS
1 komentara

Lenny Kravitz će 6. kolovoza nastupiti na parkiralištu Jazine u Zadru. TBF će svirati kao predgrupa. Organizatori koncerta su Grad Zadar, Turistička zajednica grada Zadra i agencija Lupapromotion. Cijena ulaznice će biti 150 kuna, a u prodaju će biti pušteno oko 10 tisuća karata.
- Za razliku od prošlogodišnjeg koncerta Zucherra koji je bio besplatan, nastup Lennya Kravitza će se naplaćivati, ali po nižim cijenama od uobičajenih, prije svega zahvaljujući sponzorima i suradnji s Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom koja se obvezala pokriti trećinu ukupnih troškova - Izjavio je Vlado Ivanković u ime Lupapromotiona dodavši kako je ugovorom zaštićena informacija o tome koliko će koncert koštati.
Grad Zadar će pružiti potporu Turističkoj zajednici, ali neće sudjelovati u financiranju troškova. Trenutačno u Turističkoj zajednici planiraju još jedan koncert 20. srpnja, a najdalje su u pregovorima otišli s Duran Duranom. Za njihov dolazak se još očekuje potvrda.

Naši partneri pišu
Message