Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
74 komentara

Lepa Brena pohvalila glumca: Bjelogrlić se ljubi tako slatko

Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmijao, vjerujem da je njemu to bila rutina, kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko nije bio ljubomoran

Foto: Instagram

Lepa Brena (56) slavi tri desetljeća od legendarnog filma 'Hajde da se volimo', u čijem se trećem dijelu ljubila s tada najpopularnijim glumcem Draganom Bjelogrlićem (53). U filmu se glumac toliko zaljubio u pjevačicu da joj je pokušao uništiti brak s Australcem jugoslavenskog podrijetla.

Foto: BrightSide/Screenshot

- Čitao sam u novinama da se udajete zbog para, pa sam odlučio to pokvariti - rekao je Bjelogrlić u sceni u helikopteru, a Brena mu je odbrusila: 'To nije istina!'.

- Ne vjerujem zato što je mnogo novca u pitanju -  izričit je bio glumac.

- Je l’ se ja mogu udati kao svaka normalna žena na svijetu?! Što ja trebam uraditi da biste vi meni povjerovali da se ja stvarno ne udajem - pitala je pjevačica.

- Pa evo ovo: da me poljubite - predložio je Bjela, a Brena je to jedva dočekala i pao je sočan poljubac. Kasnije je priznala da joj se isti jako svidio,

 - Stanko Crnobrnja mi je rekao da moram poljubiti Bjelu, koji mi je uvijek bio simpatičan i sladak. Poljubila sam ga u obraz, a onda je redatelj rekao da ga poljubim ozbiljno. Odgovorila sam mu da nisam glumica, na što mi je on odbrusio da ako to ne uradim, nema ništa od te scene - otkrila je i dodala kako je poljubac morao potrajati,

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it

- Ponovo sam poljubila Bjelu, ali redatelj je rekao da poljubac potraje. Smogla sam snage i poljubila sam ga ozbiljno. Poljubac je bio sladak, moram priznati. Danima poslije toga vraćala sam taj film. Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmijao, vjerujem da je njemu to bila rutina -  kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko Boba Živojinović nije bio ljubomoran.

- Tada sam se tek počela zabavljati s Bobom i on nije bio ljubomoran na Bjelu. Nikad mi nije pravio ljubomorne scene . otkrila je. Bjelogrlić je zadovoljan što je taj film i danas popularan, ali poljubac s Brenom nije želio komentirati.

Instagram | Autor: Instagram Foto: Instagram

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message