Show

Komentari 9

Leposava osramotila Lunu: I ti si robot, imaš umjetne grudi...

Leposava osramotila Lunu: I ti si robot, imaš umjetne grudi...

Luna je jedan lijep robot. Luna zapravo i je robot. Samo roboti imaju umjetne grudi, rekla je Leposava, inovacija u 'Zadruzi 3', dok se Luna Đogani smijala njezinoj izjavi

U petak navečer počela je 'Zadruga 3', jedan od najgledanijih srpskih realityja, a inovacija ove sezone je ženski robot Leposava. Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović (52) osmislio je Leposavu kako bi 'zagrijao' show. Već po ulasku na ceremoniji otvaranja imanja na kojem će boraviti natjecatelji 'Zadruge' Leposava se obratila gledateljima i cimerima. 

Prvi na meti bio joj je Ognjen Amidžić (44), srpski voditelj.

- Ognjen je robot stare generacije koji se prestao proizvoditi u starom vijeku - rekla mu je Leposava, a onda je počela zafrkavati pobjednicu 'Zadruge 2' Lunu Đogani (23).

Luna je nakon osvojenih 370.000 kuna u realityju dio uložila u svoj izgled pa je ugradila silikone.

- Luna je jedan lijep robot. Luna zapravo i je robot. Samo roboti imaju umjetne grudi - rekla je Leposava, dok se Luna smijala njezinoj izjavi. 

Željko je iznimno ponosan na Leposavu. 

- Leposava sama uči prostor, sada se već snalazi bolje od pola Zadrugara! - rekao je prije nekoliko dana dok je usavršavao robota. U 'Zadrugu' ulazi i Iva Grgurić (25), Slavonka sa zagrebačkom adresom. Cilj joj je 'pokoriti' estradu. S obzirom na to da projekt 'Zadruga' traje 11 mjeseci, Ivi koja je najavila borbu 'do kraja', najviše će nedostajati obitelj i prijatelji. 

- Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Ja sam odlučila graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična 'prečica' za blistavu i kvalitetnu budućnost - rekla je Iva. 

Najčitaniji članci