Show

Komentari 33

Lice J.Lo uživo nije savršeno kao na Instagramu: 'Ti nas muljaš'

Lice J.Lo uživo nije savršeno kao na Instagramu: 'Ti nas muljaš'

Pjevačica i glumica skinula je s ruke zaručnički prsten vrijedan pet milijuna dolara. Ovog mjeseca prekinula je s Alexom, ali ne tuguje. Snima novi film i redovito trenira

Latino diva Jennifer Lopez (51) viđena je u javnosti prvi put nakon što je prekinula vezu s umirovljenim igračem bejzbola, Alexom Rodriguezom (45).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ulovljena je pred studijem u kojem snima novi film s Joshom Duhamelom (48). Pojavila se s razbarušenom kosom, u bijeloj trenirci i žutim čizmama, ali pažnju mnogih ukralo je njezino lice. Pokušala ga je sakriti iza glomaznih sunčanih naočala, ali nije uspjela u tome.  

- Izgledaš potpuno drukčije nego na Instagramu. Lažeš nas - komentirali su korisnici društvenih mreža. Napadali su je da je iskoristila blagodati estetske kirurgije i popravila na tijelu što se popraviti moglo, ali ona je to demantirala. Javljala se pratiteljima video pozivom i micala čelo samo kako bi je prestali optuživati da koristi botoks.

Pjevačica i glumica skinula je s ruke zaručnički prsten vrijedan oko pet milijuna dolara kojim ju je Alex zaprosio na Maldivima u ožujku 2019. godine. 

J.Lo i Alex službeno su se razišli u travnju ove godine, iako im je veza bila nestabilna od ožujka. Pričalo se da je Alex prevario J.Lo s reality zvijezdom Madison LeCroy, ali kasnije su i Jennifer i Madison to opovrgnule. Lopez je rekla kako treća osoba nema veze s njihovim razmiricama i kako rade na poboljšanju veze.

Alex i Jennifer viđeni su na večeri nedugo nakon napisa o svađi, a da bi sve moglo biti dobro dali su naslutiti strasni poljupci dvojca. Ipak, nisu uspjeli... 

Nakon toga, 'vojska' fanova J.Lo napala je bivšeg bejzbolaša da mu je pjevačica bila samo avantura, kao i mnoge prije nje (op.a. Rita Ora, Kate Hudson, Madonna...).

Najčitaniji članci