Obavijesti

Show

Komentari 123

Lidija Bačić kao Jodie Foster: Želim glumiti tajnu agenticu

Lidija Bačić kao Jodie Foster: Želim glumiti tajnu agenticu
3

SKRIVENI TALENT Pjevačica sanja o ulozi Wonder Woman, a glumačke vještine tesala je u filmu ‘Aleksi’, nakon čega su je poželjeli producenti serije

VIDEO

Znam da su rijetki pjevači postali istaknuti glumci. No vjerujem da bih bila dobra Wonder Woman u akciji jer mi taj kostim stoji savršeno. Češće je obrnuto, kao u slučaju J Lo, koja se nakon glumačke epizode vratila pjevanju. Ali znam što hoću i zato za mene vrijedi uzrečica ‘I’ll be back!’, kaže Lidija Bačić (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Nakon cameo uloge u filmu “Aleksi”, čija je premijera zakazana za 2018., pjevačici su producenti ponudili ulogu u seriji “Počivali u miru”.

- Film redateljice Barbare Vekarić bio mi je veliko iskustvo i osvježenje. Ideja o tome da se pojavim u seriji ‘Počivali u miru’ tek je u povojima - kaže Lidija.

O novom glumačkom angažmanu ne želi pričati dok se o detaljima snimanja ne dogovori s ekipom serije. Lidija vjeruje da će se dokazati i u glumi. Osim što rado glumi, hvali se, veliki je filmofil!

- Stalno sam u kinu, gledam sve filmove i čitam recenzije. Ako koji film propustim zbog nastupa, pogledam ga na laptopu dok putujem na gaže - kaže Lidija.

Bačić često čita literaturu o povijesti filma. Ističe da je spretna u pamćenju i citiranju dijaloga. Lidijinih top 5 filmova su “Birdman”, “Taksist”, “Dobri dileri iz Dallasa”, “Bilo jednom u Americi” i “Nemilosrdni gadovi”.

Među omiljenim joj glumcima izdvaja Billyja Boba Thorntona, Javiera Bardema i Christiana Balea, dok su joj Meryl Streep, Natali Portman i Jodie Foster uzori u glumačkim podvizima.

- Želim glumiti tajnu agenticu. Ali ne neku površnu ulogu, nego poput Jodie Foster u filmu ‘Kad jaganjci utihnu’. Žene, nažalost, često nemaju karakter u scenarijima. Sve su uloge namijenjene muškarcima - kaže Lidija.

Nedavno je, u zaprešićkom kamenolomu, snimala spot za baladu “Ko da živim unazad” i doživjela nezgodu. Dio njezina plašta ulovio se za ventilator i povukao je. Lidija je svjesna da ni glumački ni pjevački poziv nije lagan, ali ističe da nikad ne bi imala kaskadera.

Više čitajte sutra u prilogu Café24.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...