Show

Komentari 84

Lidija Kralj o skandalu: Robert Žmire mi je poprilično sumnjiv

Lidija Kralj o skandalu: Robert Žmire mi je poprilično sumnjiv

Kuharica Lidija Kralj tvrdi da joj žiri 'Masterchefa' nije naknadno povisio ocjene u dvoboju s Robertom. Sumnja da on širi glasine jer je, kaže, želio osvojiti imunitet

Spakirala sam stvari i dolazim u Zagreb sve raščistiti. Renomirana sam kuharica i ne trebaju mi prozivke, branila se Lidija Kralj, perjanica ženske kuhinje u Hrvatskoj. 

Ljutita je zbog glasina koje je objavio Jutarnji list o kontroverznoj emisiji 'Masterchefa' koju su dvaput snimali zbog navodnog lažiranja ocjena. U dijelu showa 'Izazov šefa kuhinje'žiriju Gretiću, Maračiću i Jankoviću predstavljena su ista jela. Natjecali su se Lidija Kralj i amaterski kuhar Robert Žmire. Trogiranin je trebao kopirati Lidijin recept od morskih plodova i mesa. Žiri je kušao oba jela ne znajući tko ih je pripremio. Ni jedno im se nije svidjelo, ali su Robertovo, navodno, ocijenili boljom ocjenom. Lidiji su dali dvojke i trojke koje su, kako doznajemo, naknadno morali prepraviti na četvorke.

- Moje jelo nitko nije popljuvao. Znam koliko je Robert želio imunitet pa me ne bi čudilo da je plasirao te dezinformacije - rekla nam je Lidija.

Najčitaniji članci