Obavijesti

Show

Komentari 69

Lidija pjeva 'Radi mi što hoćeš' u badiću, Knöll sunča guzu u Grčkoj, a Demi se skida u toples

Lidija pjeva 'Radi mi što hoćeš' u badiću, Knöll sunča guzu u Grčkoj, a Demi se skida u toples
8

Brojne Hrvatice, ali i strane zvijezde, su gotovo tri mjeseca pratiteljima ‘servirale’ obline na pladnju. Bilo je svega - guze, grudi, toplesa... Sad je možda vrijeme da se obuku

VIDEO

Iako je ljeto službeno završilo i već smo zakoračili u jesen, brojnim Hrvaticama još nije ni u planu prestati objavljivati fotografije u kupaćim kostimima.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lidijom Bačić

Pokretanje videa...

03:33

Cijelog ljeta mamile su uzdahe “servirajući” obline na društvene mreže, a nije ih u tome spriječilo ni snižavanje temperature u rujnu. Najstrastvenijoj navijačici Vatrenih Ivani Knöll (28) ljeto je sigurno najdraže godišnje doba s obzirom na to da tada može reklamirati vlastitu liniju kupaćih kostima s crveno-bijelim “kockicama”. Ovog ljeta, osim što je brojne pratitelje častila vrućim kadrovima s Jadrana, uređivala je i vilu u Istri s dečkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čekamo još završne radove - rekla je Ivana, koja je za kraj ljeta otišla u Grčku i tamo proslavila rođendan.

Pjevačica Nina Badrić (48) ljetne dane provela je na “svom” Hvaru.

- Ovo je moj drugi dom - rekla je Nina. Tamo ima kuću, a kako je smršavjela u posljednje vrijeme, redovito je ovog ljeta objavljivala fotografije u badićima. Mnogi pratitelji su joj hvalili liniju, a Nina se pohvalila kako je za njezin izgled zaslužan kolagen.

Jedno vrijeme ovog ljeta Nina se družila s kolegicom Lepom Brenom (59). Uživale su na Breninoj jahti te su dijelile zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Brena je privukla pažnju isklesanom linijom. Iako se opako približava šezdesetoj godini, njezini obožavatelji govore kako bi joj na izgledu mogle pozavidjeti duplo mlađe kolegice.

Nije nepoznanica da spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (38) obožava golišava izdanja. Njoj nisu potrebne vrućine kako bi se skinula za fotografije. Pratitelji su joj čak i zamjerili jer je gotovo cijelo vrijeme oskudno odjevena.

- Moje odijevanje nikad neće biti rezultat inhibicija i represije od strane onih koji smatraju da su njihova mjerila neko univerzalno dobro kojima se svi moramo slijepo pokoravati jer u suprotnom nismo ispravni ljudi. Ja sam jednako ispravna i u ovoj dugoj, kratkoj, a i bez haljine - odbrusila im je Celzijus.

Još jedna u nizu slavnih Hrvatica koja ponosno pokazuje svoje obline je pjevačica Lidija Bačić (35). Za kralj ljeta brojne obožavatelje počastila je vrućim spotom za pjesmu “Radi radi radi”. Kroz cijeli video proteže se ista priča - razodjevena Lidija pleše i izvija pokraj bazena. U jednom trenutku po njoj su “plazili” gušteri pa su joj mnogi pratitelji pisali kako im je žao što oni nisu na njihovu mjestu. I dok Lidija pokazuje bujne obline, istodobno pjeva stihove “Radi, radi mi što hoćeš”.

No zvijezda Instagrama ovog ljeta bila je bujna Demi Rose (25). Njoj se nikad nije bio problem skinuti pa je ovog ljeta pozirala u toplesu kako bi zadovoljila svojih više od 14 milijuna obožavatelja koji s nestrpljenjem čekaju njezine nove fotke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život