Obavijesti

Show

Komentari 155

Lijepa Tina Katanić postala je voditeljica nove 'Noćne more'

POVRATAK OTPISANIH Manekenka je pojačanje ekipi s Pešćenice. Jajan, Laki i Tarzan vraćaju se nakon šest godina, a Jajan kaže da je on bio prvi izbor za voditelja

VIDEO

Prihvatila sam ponudu produkcije jer sam se prije deset godina divila karizmi pokojnog Željka Malnara. Veselim se novom projektu koji će biti fin i pristojan pa će ga publika s guštom gledati nakon ručka, rekla je manekenka Tina Katanić (31).

Loto djevojka svake će nedjelje s uigranom ekipom iz Republike Pešćenice, Lakijem, Jajanom i Tarzanom raditi emisiju “Popodnevna mora”. Već se najesen planiraju vratiti svom večernjem terminu.

- Emisija je mozaična, a moji intervjui bit će s uglavnom poznatima, koji će mi otkrivati škakljive detalje iz života - rekla je Tina. Ona je u prvoj emisiji ugostila nogometnog trenera Ćiru Blaževića (81), kojeg je veselilo što će ‘moći baciti oko na njen dekolte’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manekenka žali što nema vremena uključiti se više u stvaranje emisije, jer je, pohvalila se, dobila stalni posao. Za njezin povratak pred kamere zaslužan je Vlado Matijević, poznatiji kao Jajan iz Malnarove “Noćne more”. Nije gledao Tinin kućni uradak niti modne revije koje je nosila, ali vjeruje da će se dobro snaći u ekipi.

- Mislim da će Katanić biti osvježenje jej je lijepa, a mi smo staji gadovi. Ipak, pomoći ćemo joj da se što bolje snađe i da ne tapka u mjaku - rekao je Jajan. On godinama radi kao dostavljač u ustanovi za rehabilitaciju Uriho. Tvrdi da sudjeluje u emisiji samo zbog svojih obožavatelja koji ga nagovaraju da se vrati televizijskoj karijeri. Prije sedam godina je rekao da se više neće vratiti u “Noćnu moru”. Tada se naljutio na Željka Malnara i Bracu Cigana, koji mu je izvrijeđao suprugu Bibu.

- Jadim više od 29 godina, zajađujem 3000 kuna i ne živim od slave. Emisiji se više od mene veseli moja supjuga. Voditeljsko mjesto ponudili su meni, ali nisam ja za to. Moj jedini uvijet bio je da nemam posla s Bjacom - kaže Jajan. Ljutit je i na bivšu prijateljicu Slađanu Petrušić. S Tarzanom i Lakijem se dobro slaže.

- Ljudi nas vole i gledaju iako to neki ne želi priznati. Malo me brine što ćemo raditi emisiju popodne pa moramo biti pristojniji nego inače. Ali, to ne znači da će biti dosadno. Umjesto psovki, uvalit ćemo se Tini u krilo i šutjeti - zaključio je Laki.

Slađe se odrekli zbog rukovanja sa Šešeljom

Omiljenom društvu s Pešćenice nije se svidjelo ponašanje Slađane Petrušić u srpskom realityju ‘Parovi’. Pjevačica se u izolaciji družila s četničkim vojvodom Vojislavom Šešeljom (61), a na društvenoj mreži pozvala ga je u Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje