Show

Komentari 42

Lille na plaži mami poglede u mini badiću: 'A gdje je maska?'

Lille na plaži mami poglede u mini badiću: 'A gdje je maska?'

Neki od pratitelja joj se porukama u komentarima otvoreno udvaraju, a drugi joj pišu prilično vulgarne komentare na račun izgleda. Neki su izrazili želju kako bi htjeli provesti s njom tjedan dana na brodu

Nakon pripijenih i uskih hlačica te tajica, pjevačica Lidija Bačić, zvana Lille (34), sada je uskočila u minijaturne kupaće kostime. Na društvenim je mrežama podijelila provokativne fotografije te izazvala burne reakcije, ako je suditi prema komentarima. 

- Ljeto 2020. u Hrvatskoj - kratko je napisala Lidija u opis fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Lidijom Bačić

Neki njezini pratitelji joj se porukama u komentarima otvoreno udvaraju, a drugi joj pišu prilično vulgarne komentare na račun njezina izgleda. Osim toga, neki su izrazili želju kako bi htjeli provesti s njom tjedan dana na brodu i plivati. 

- Predivna si. Grmiš, Lile. Ljepotica, pravi si komad - pisali su joj oni koji je standardno hvale. No, s obzirom na trenutnu epidemološku situaciju neki su je i pitali gdje joj je zaštitna maska i zašto je ne nosi. 

Bačić se ni na koje komentare nije obazirala pa nije niti odgovorila. A u provokativnom izdanju pojavila se i u novom spotu za svoju pjesmu pod nazivom 'Satra'.

Nakon objave pjesme mnogi su se pitali što znači njezin naziv, ali Lidija ga još nije objasnila. No, iako nisu znali značenje naziva pjesme, Lidiji su pratitelji redom nizali komplimente, većinom zbog spota.

- Spot izgleda moćno. Fanovi će doći na svoje - pisali su joj po društvenim mrežama. Lidija je pjesmu najavljivala nekoliko tjedana, sada ju je napokon objavila.

Najčitaniji članci