Obavijesti

Show

Komentari 35

Liz Hurley je na 16. rođendan sina obukla dekolte do pupka

Liz Hurley je na 16. rođendan sina obukla dekolte do pupka
5

Glumici je nedavno nepoznati muškarac, koji je bio s društvom, izbo nećaka Milesa Hurleyja (21) nožem nakon kraće svađe u Londonu. Mladi maneken se, kako tvrdi Hurley, dobro oporavlja

VIDEO

Sretan rođendan mom malom princu. On je svjetlost mog života, čestitala je glumica i model Liz Hurley (52) rođendan sinu Damianu. Britanka je na proslavi njegovog 16. rođendana 'ukrala' svu pozornost zahvaljujući haljini koja je istakla njezin dekolte do pupka. Njezini pratitelji na društvenoj mreži, čestitali su Damianu rođendan u komentarima, no bilo je puno onih koji su tinejdžera zbog majke stavili u drugi plan.

Muškarac je nećaka Elizabeth Hurley izbo nožem nasred ulice
Muškarac je nećaka Elizabeth Hurley izbo nožem nasred ulice

- Damian zaista nije ono u što gledam na ovoj fotki. Čekaj, još je netko s tobom na fotki? Ne mogu maknuti oči s dekoltea - samo su neki od komentara. 

- Tipična Liz, morala je odjenuti ovakvo nešto da ukrade svu pozornost - optužio je glumicu jedan pratitelj. Hurley je otkrila da je njezin sin naviknut da ona tijelo pokazuje na društvenim mrežama, dok se on često nalazi iza kamere.

Ista već 20 godina: Dokaz da Elizabeth Hurley uopće ne stari
Ista već 20 godina: Dokaz da Elizabeth Hurley uopće ne stari

- On ih dosta napravi, ali imam i prijatelje koje mučim da me fotografiraju - ispričala je Engleskinja koja je sina dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom (52). No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. i tvrdio je kako su imali kratku avanturu. Hurley je potvrdila njegovo očinstvo DNK testom. Glumičino otkriće da ju sin fotografira u seksi, golišavim izdanjima je zabrinulo njezine fanove. 

 

Bathroom selfie in my new Lizzie Robe in soft crochet 😘😘😘 @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

- Stvarno imate uvrnut odnos - istaknuli su drugi obožavatelji. Njezin sin Damian također se bavi glumom, a glumio je u australskoj sapunici 'Susjedi' i američkoj drami 'Kraljevska obitelj' u kojoj Hurley tumači glavnu ulogu.

Engleskinja često ističe da jako brine o svom tijelu. Hurley se ranih 90-ih proslavila kao model nakon što je snimila kampanju za kozmetički brend Estee Lauder, a 2005. je pokrenula liniju svojih kupaćih kostima u Londonu, a svako malo ih 'prezentira' na samoj sebi.


- Tajna mog izgleda je zapravo u svakodnevnim ritualima. Ujutro popijem natašte čašu tople vode. Zatim budem pod hladnim tušem oko dvije minute da si poboljšam protok krvi. Preko dana se trudim brzo hodati barem pola sata - rekla je Elizabeth i dodala je kako ne jede ugljikohidrate i šećere, a izbjegava i alkohol te sva gazirana pića. 

Podsjetimo, glumici je nedavno nepoznati muškarac, koji je bio s društvom, izbo nećaka Milesa Hurleyja (21) nožem nakon kraće svađe u Londonu. 

- Moj nećak Miles trpi veliku bol i jedva se može micati, no polako se oporavlja - rekla je Elizabeth.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...