Show

Komentari 114

Ljuba: Joško nije zaslužio finale. Nisam mu čestitala, ima boljih

Ljuba: Joško nije zaslužio finale. Nisam mu čestitala, ima boljih

Večeras je finale osme sezone popularne emisije, a slučajne partnerice Mirela i Ljuba ispričale su doživljaje sa seta. Iako se nisu poznavale prije showa, sada su nerazdvojne i to im je veća nagrada od pobjede, kažu

Mirela Harapin Babić majka je šestorice sinova, a gledatelji su je upoznali u kulinarskoj emisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Ispala je u polufinalnoj emisiji, a presudio joj je sendvič. Istesana Mirela obožava trčanje, a u showu joj je to pomoglo kad je, primjerice, morala što brže doći do dućana po namirnice potrebne za zadatak. Ulaznicu za finale dobio je Joško, a Mireli je žao što je ispala baš na tom jednostavnom jelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za RTL.hr je prokomentirala 'slučaj majoneza', odnosno situaciju u kojoj je Joško žiriju rekao da u svojoj sendvič nije stavljao majonezu, iako su kamere zabilježile suprotno.

- Tek sam sinoć u emisiji vidjela da je stavljao majonezu, nisam to znala prije jer sam bila fokusirana na svoje jelo - kaže. U emisiji se odlično zabavila i puno toga naučila. Ne žali za pobjedom jer je stekla novu prijateljicu - Ljubu, za koju kaže da je njezina nagrada u showu. 

Ljuba Bošnjak nije poznavala Mirelu prije showa. One su bile spojene i kao slučajne partnerice su daleko dogurale u emisiji. Sada su se jako zbližile i kažu da su postale obitelj. 

- Imam dvije sestre, a Mirela je moja treća sestra. Ona je superžena, zaista je nevjerojatna. I ona mi je ono najvrjednije što imam iz showa - govori Ljuba. Ni ona ne žali što nije prošla u finale, svjesna je da je to sve samo igra, ali je zato komentirala Joškov prolaz. 

- Jako sam ponosna na sebe, ali ishodom nisam zadovoljna jer smatram da Joško nije zaslužio finale. Bilo je boljih kuhara od njega i mislim da žiri tu nije bio pravedan. Jošku sam otvoreno to sve i rekla, nisam mu ni čestitala. Vjerujem da će u finalu biti bolja Jozefina jer ima više iskustva, posvetila je život kuhanju i skidam joj kapu na svemu - ispričala je otvoreno Ljuba za RTL.hr.

Najčitaniji članci