Obavijesti

Show

Komentari 71

Ljubav Franke i Čarlija planula nakon ljetne romanse na Zrću

Ljubav Franke i Čarlija planula nakon ljetne romanse na Zrću
38

Nogometaš i pjevačica upoznali su se prije šest godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Danas će se vjenčati u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti...

VIDEO

Tog ljeta 2012. nogometaš Vedran Ćorluka (32) bio je na prekretnici karijere. Nakon pet godina uspješnog igranja u Engleskoj pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, ali prije odlaska na istok imao je pred sobom nekoliko tjedana odmora.

POGLEDAJ VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Tog ljeta 2012. i Franka Batelić (26) bila je na prekretnici života. Tad 21-godišnjakinja upravo se vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu i otišla se malo zabaviti na Zrće. Baš kao i Čarli. I nekako su se našli u zajedničkom društvu. I zaljubili.

Grgo Jelavić/Pixsell

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati svoj privatni život - priznao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost 'procurile' fotografije njihova druženja na Zrću. Ali novonastaloj ljubavi odmah je prijetio kraj... Tek što su se upoznali, Vedran je morao u Moskvu. Ljeto je bilo gotovo, a s njim i ova ljetna romansa, mislili su mnogi, ali...

Instagram

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i 'pogodila'. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Instagram

Na početku joj, naravno, nije bilo lako. U više intervjua prisjetila se pjevačica u usponu prvog susreta s ruskom prijestolnicom.

- Kad sam prvi put prošetala Moskvom, osjećala sam se kao Scarlett Johansson u filmu 'Izgubljeni u prijevodu'. Bilo je zbilja ogromno, betonski. Nisam znala jezik, a oni ne znaju engleski. Sve je na ćirilici, a ja sam ta generacija koja je taman preskočila učenje ćirilice, ali onda sam polako ušla u taj đir. Išla sam u školu ruskog. Sve se promijenilo kada sam upoznala drugo, novo lice Moskve, koja se polako, ali odlučno transformira u kozmopolitski grad, prijestolnicu kulture, umjetnosti, inovacija i uzdignutog se i ponosnog čela kreće bok uz bok s najvećim svjetskim metropolama poput New Yorka ili  Londona. Kada sam s prijateljicom (Ruskinjom) prvi put posjetila  muzej moderne umjetnosti Garaž u Gorkom parku zapitala sam se već tada, jesam li u Moskvi ili šećem Pompiduom u Parizu? Taj isti osjećaj u meni izaziva i Crveni Oktobar, nekadašnja tvornica čokolade koja je pretvorena u svojevrsnu umjetničku instituciju koja pršti entuzijazmom i mladošću. Mogla bih ondje provesti čitav dan. Moskva ne miruje. Naprotiv, njeno se naličje tek budi. Tajanstvena, opojna moskovska noć nudi ponešto za svaki ukus - rekla je pjevačica i dodala:

- Rusi su genijalan narod, obrazovan, načitan, objektivan, jedino starije generacije ne pričaju engleski i nepotrebna im je stavka u životu, tako da sam morala naučiti ruski. Svima bih savjetovala da posjete Moskvu i St. Peterburg. Moja najveća želja je ukrcati se na transsibirsku željeznicu i doživjeti to ludo iskustvo.

I već tada bilo je jasno kako se rađa prava ljubav. Ćorluka je svojoj djevojci kuhao, ona je s njegovim roditeljima išla na utakmice i zavoljela nogomet. Franka je Čarlija podržavala u Brazilu za vrijeme Svjetskog prvenstva, kao i u Francuskoj dvije godine kasnije za vrijeme Eura.

Instagram

Sve više je bila u Moskvi, a svaki Vedranov slobodni trenutak koristili su za zajednička putovanja po egzotičnim destinacijama. 

I Vedranu je sve bolje išlo u nogometnoj karijeri. Postao je kapetan moskovskog kluba, a uskoro i najplaćeniji igrač cijele lige. Imao je i neke ponude za povratak u 'lige petice', ali Čarli nije htio iz predivne Moskve. 

Instagram

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - priznao je Ćorluka za Story u jednom intervjuu. 

Šest godina od početka veze, njihova ljubav i dalje 'cvate'. Franka je, prema vlastitim riječima, ostvarila snove nastupom na Euroviziji, a najveći navijač, iako zbog nogometnih obaveza nije mogao biti tamo, bio je baš Ćorluka, koji je za nju lobirao preko društvenih mreža.

- Kako sam već puno puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja, za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je sto sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala - rekla je netom nakon nastupa Franka. 

A Čarli je koji tjedan kasnije postao i prvak Rusije i onda je pred njim bio jedan od najvećih izazova karijere - Svjetsko prvenstvo u Rusiji. To je možda bila i zadnja prilika za sad 32-godišnjeg stopera da napravi zapaženi uspjeh na velikom natjecanju, a tamo ga je bodrila djevojka Franka, koje je u Rusiji postala 'domaća'.

Za kraj, ne bi bilo pošteno ne spomenuti i trećeg člana ove veze - psa Oskara. Vedran ga toliko voli da je dao izraditi tetovažu, a pas cijelo vrijeme uživa u pozornosti koja mu se pruža. 

- Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - rekla je Franka prošle godine i tako dala naslutiti i prinovu u bliskoj budućnosti. 

Pjevačica u usponu je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji strastveno navijala za svog dragog, a navijačkim rekvizitima je opremila i njihovog psa Oskara. Batelić je Vedranu poslala fotografiju plesa na kojoj ima njegove kratke hlače i prigodnu vaterpolo kapicu, a on ju je odmah objavio na svojem profilu uz emotikon srca te kratko napisao: 'izvedba'.

Ćorluka je nakon osvajanja srebra u Rusiji s Vatrenima dočekan na Trgu bana Jelačića i okupilo se preko 500.000 navijača. No to nije bilo sve, Vedran je dobio još dva dočeka, u svom zagrebačkom kvartu, Sloboštini i Frankinom rodnom mjestu Rapcu. 

Sugrađani pjevačice u usponu su prvo uzvikivali nogometaševo ime, a potom su mu skandirali 'rabački zet'. Ćorluka je bio oduševljen njihovim gostoprimstvom. 

- Bravo, ljudi. Svaka vam čast - zahvalio se. Nogometaš je odgovarao i na pitanje je li se 'zdrobio' te je odgovorio kako je bio na kavi. 

Franka i Vedran danas će se vjenčati u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, a slavlje će nastaviti u Vili Meneghetti u Istri. Ondje se u tajnosti vjenčala i Severina (46) sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem (30), a prije njih su na istome mjestu 2006. zavjete razmijenili Nina Badrić (46) i bivši suprug Bernard Krasnić (39).

Sad će istarske Bale upisati još jedno zvjezdano vjenčanje. Imanje se prostire na 120.000 četvornih metara, a vrijednost vile procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna. Vila ima 25 smještajnih jedinica, tri bazena, wellness, maslinik i vinariju.

Restoran inače nudi jela tradicionalne istarske kuhinje na dvije vanjske terase i u unutarnjoj sali. Franka je svojedobno otkrila kako pazi na prehranu koliko god može iako, priznaje, obožava jesti.

- Mogu reći da strastveno volim hranu i teško odolijevam dobrom zalogaju - rekla je pjevačica, koja voli kuhati.

- Ne izbjegavam ništa, ali neke stvari jedem umjereno. Pazim da ne jedem prezačinjenu hranu, izbjegavam masno, a općenito volim laganiju mediteransku prehranu. No ne mogu odoljeti istarskom pršutu, fužima i omiljenom jelu – morskim plodovima.

Vedran također obožava istarske delicije pa je jučer objavio fotografiju pršuta koji su mu poklonili prijatelji iz Rapca nakon što je i u Frankinu gradu dočekan kao heroj. Nakon što će gosti nepce zasladiti istarskom kuhinjom, na pozornici će ih zabavljati Tony Cetinski (49).

- Moj je nastup trebao biti iznenađenje, ali kako je Hrvatska mala zemlja u kojoj se ništa ne može kriti, saznalo se da ću ja imati tu čast pjevati - rekao nam je Cetinski. Pjevač ističe kako će mu biti drago nastupati na vjenčanju pjevačice i srebrnog nogometnog reprezentativca.

VIDI OVO: 13 najljepših slika s vjenčanja Vedrana i Franke!

- Ne smijem vam otkrivati detalje, ali pjevat ću im neke od svojih pjesama - rekao nam je Tony i dodao kako mladencima želi puno sretnih trenutaka u braku.

Želim im sretan brak s puno ljubavi, a vjerujem da ću im dio te ljubavi uspjeti prenijeti svojim pjesmama - poručio je pjevač i dodao kako će nastojati zabaviti sve uzvanike, ali da mu je najbitnije da mladenci budu sretni te da ta svadba prođe lijepo i da se svi zajedno zabave. Franka je oduvijek željela biti kao i pjevač.


- S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonyja Cetinskog kad nas je predstavljao s ‘Nek’ ti bude ljubav sva’ te mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem - izjavila je mlada pjevačica ranije, a s njim se sprijateljila kad su 2010. skupa radili veliki glazbeni projekt 'Top Stars'.

U vili će gosti moći prespavati, a cijene noćenja inače se kreću od 1400 do gotovo 5000 kuna za jednu noć, no kako je poznato da Ćorluka voli feštati, vjerujemo kako će gosti prije završiti u bazenu nego u hotelskoj sobi. Nogometaš je provjerio jučer, dan prije vjenčanja kako se Franka osjeća. 

 

Bejbs are you ready ?😉❤️ @frankaofficial_ #hrvatska #croatia #meneghetti

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

- Dušo, jesi li spremna - pitao je dragu. 

VIDI OVO: Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolju ljetnu avanturu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...