Obavijesti

Show

Komentari 11

Ljubav je na pozornici: Oni su zajedno u dobru, zlu i na poslu

Ljubav je na pozornici: Oni su zajedno u dobru, zlu i na poslu
1

Čuček će u novom projektu glumiti kako Veljača piše jer se ona uhvatila dramaturgije. Par se zaljubio 2014. pripremajući predstavu “Prava stvar” u Maloj sceni, u kojoj su zajedno igrali

VIDEO

Prema romanu Timura Vermesa, u kazalištu Komedija pripremaju predstavu “Opet on”. Dramaturgije se uhvatila Jelena Veljača (36), koja je napisala scenarije sapunica “Obični ljudi”, “Larin izbor”, “Zakon ljubavi” i druge. Na čitače probe ide sa suprugom Draženom Čučekom (47), koji će u predstavi zaigrati glavnu ulogu.

Par se zaljubio 2014. pripremajući predstavu “Prava stvar” u Maloj sceni, u kojoj su zajedno igrali. Već na prvim probama među Jelenom i Draženom je zaiskrilo, a iduće godine oženili su se u tajnosti. Jelena je 2016. rodila kćerkicu Lenu, a ubrzo se posvetila radu na seriji “Prava žena”, zbog čega su Lenu čuvali njezin tata i Jelenina majka. 

Supruga mu piše ulogu: Jelena i Dražen su zajedno igrali u predstavi ‘Prava stvar’, a sad ona suprugu piše replike

Glumačkom paru predstava u Čučekovoj matičnoj kući druga je koju skupa rade. Veljača je zadužena za dramaturgiju, a Čuček će glumiti kako mu supruga napiše. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim njih, na kazališnim daskama zaljubio se i redatelj Dalibor Matanić koji na probama u Istarskom narodnom kazalištu u Puli nije mogao odoljeti glumici Heleni Minić, kojoj je dao glavnu ulogu u predstavi “Thelma&Louis”. 

Nakon gotovo devet godina veze Helena je prekinula vezu s kolegom Hrvojem Klobučarom, a Matanić dugogodišnju vezu s kostimografkinjom Moranom Cerovec. Matanić je i u idućem kazališnom podvigu, predstavi “Egzorcizam”, glavnu ulogu povjerio Heleni. 

Matanićeva sudbina zadesila je i redatelja Olivera Frljića koji se, radeći s ansamblom kazališta Kerempuh na Nušićevoj “Gospođi ministarki”, zaljubio u glavnu glumicu. Zadranka Linda Begonja (45) pala je na redateljev šarm koji joj je proteklih tjedana “šefovao” na pozornici dok su pripremali Pirandellijevih “Šest lica traže autora”, čija je premijera zakazana za večeras u Kerempuhu.

Marko Lukunic/PIXSELL

- Teško je nekome sa strane shvatiti kako izgleda život uz “nacionalnog izdajnika Frljića”. Pišem priručnik za sve žene nacionalnih izdajnika naziva ‘Kako ostati vjerna nacionalnom izdajniku’ - našalila se Begonja pričajući o odnosu s Frljićem.

Grgur Žučko/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'