Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Ljubav je na selu: Brzi i žestoki okršaj mladih ženika na farmi

Vozni park obitelji Vidović poslužit će za odmjeravanje količine testosterona mladih ženika. Šenkovečka farma postaje pravo trkalište traktorima u borbi za imunitet

RTL
Foto: RTL
12 komentara

Nakon Lucijine borbe s guskama, djevojke na Sašinoj farmi u Brdu Crikvenskom odlaze u berbu povrća koja se naglo prekida njegovim dolaskom i pozivom na hitnu intervenciju – mužnju krava. Vatrena crnka, Lucija, ponovno je sabotirala zadatak jer se boji krava. Djetinjasto Lucijino ponašanje sve više ide na živce ozbiljnoj Mariji koja pokazuje sve više simpatija prema Saši. 

Nakon uspješne prodaje plodova sa Zvonimirove farme, Iva i Đurđica odlučile su svom muškarcu kupiti bokserice i štrample. Njihov radni dan se bliži kraju, a sa opadanjem sunca pada i raspoloženje simpatične Đurđice. Naime, Đurđica je pakiranje povrća s placa prezentirala kao njezin odlazak kući. U lavini emocija i depresivnog raspoloženja priznala je kako joj je prvi susret sa Zvonimirom promijenio svijet. 

Vozni park obitelji Vidović poslužit će za odmjeravanje količine testosterona mladih ženika. Šenkovečka farma postaje pravo trkalište traktorima. U brzom i žestokom okršaju, uz prisustvo mentora, Željko, Matija i Ivan požurili su u borbu za imunitet koji pobjedniku garantira ostanak na farmi. 

Pelješki romantik, Anto, svoje je djevojke odlučio počastiti izletom u Stonsku solanu. Iako se boji visine, Anto se ipak odlučio popeti i na Stonske zidine koje su oduševile djevojke. 

Istarska farma u Banovcima je jako kompetitivna. Marinko i Sara kreću u borbu protiv sestara Kardashian. Za borbu su potrebne škare i gajba, a pobjednik je ona ekipa koja ubere više grožđa. No borba u vinogradu dovela je do borbe jedan na jedan između Marinka i Marine koja je u borbi ostala bez jednog nokta. Nakon igre u vinogradu, djevojke su zasukale nogavice, oprale noge i staromodnom obradom izgazile grožđe.

Nakon napornih zadataka, večer na ljubavnim farmama protekla je mirno uz brodet, roštilj i palačinke. Danas u 20:00 sati ljubav dolazi na selo, pridružite joj se u novoj epizodi na RTL Televiziji.

Naši partneri pišu
Message