Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
99 komentara

Ljubav je na selu: Kome će se posrećiti naći ljubav u showu?

Vidjevši kakve su ljepotice došle na njegovu farmu, Marinko Banovac iz Istre se toliko zbunio da je bagerom slučajno udario u kuću i ozbiljno je oštetio

RTL
Foto: RTL
99 komentara

Deset novih kandidata, među kojima je prvi put i jedna žena, pokušava naći pravu ljubav u RTL-ovu showu. Zainteresiranima je bolje da se pripreme na težak rad.

Svi farmeri među najpoželjnije osobine budućih “boljih polovica” stavili su marljivost, a jesu li našli što su tražili te kako su se gradske cure i dečki snašli na selu, možemo provjeriti već od večeras. Najviše djevojaka javilo se pelješkom galebu Anti. On kaže da žene privlači prepotentnošću.

Anto Poluta (43) - Drače, Pelješac, proizvodi vino i maslinovo ulje, voli kuhati ženama

Goran Škrljac (31) - Graberje, Banija, brine o obiteljskom imanju s puno stoke i proizvodi sir

Marinko Banovac (26) - Banovci, Istra, proizvodi svoje pivo i vino, obožava motore i barke

Marko Matozan (45) - Otok, Slavonija, Ovoga bećara zovu Damir, a u ulici živi još devet neženja

Saša Kunjek (30) - Brdo Cirkvensko, samohrani otac tri sina ponosan je na svoj voćnjak

Zvonimir Kundija (47) - Budislavec, Varaždin, Razveden, otac dvoje odrasle djece i ima mali glazbeni studio

Silvija Vidović (27) - Šenkovec, Međimurje, uzgaja krave muzare i studira ekološku poljoprivredu

Saša Domitrović (31) - Šandrovac, Bilogora, uzgaja ovce uz pomoć psa Bunđija, traži muzikalnu curu

Mario Cmarec (35) - Josipovo, Podravina, Sramežljiv je i živi s roditeljima, a traži šeficu u kući

Marino Vuković (26), Vrgorac, Zagora, Da cure vole pločice, spavale bi u kupaonici, smatra

Silvijin tata udvarače je potjerao spavati u šator

Jedina žena koja se prijavila u show dobila je uvjerljivo najviše pisama. Pisali su joj iz cijele Hrvatske i regije, a jedno je stiglo i iz zatvora.

- Više je simpatično nego ljubavno - kaže Silvija Vidović.

Otac Antun nada se kako će njegova ljubimica odabrati pravog frajera koji će ga zamijeniti u poslovima. Pobrinuo se i da mu se farmeri ne motaju previše oko kćeri. Podignuo im je šator u dvorištu. U njemu će farmeri spavati jer ih noću ne želi pustiti u kuću. Među dečkima koji se bore za Silvijino srce je i Matija, najmlađi kandidat četvrte sezone RTL-ova showa. Mlađi je od nje šest godina, ali Silvija kaže kako je njoj ipak mlađe - slađe. 

Selom sad vladaju žene

Marinko Banovac privukao je najzgodnije djevojke na svoje bogato imanje u srcu Istre. Stigle su mu “hrvatske sestre Kardashian”.

Plavokosu Maju (23) i tamnokosu Marinu (25) mama, koja im želi biti menadžerica, prijavila je u “Ljubav je na selu” jer misli da su stvorene za televiziju. Učinila je to bez njihova znanja, a djevojke su pristale na igru i odlučile se boriti za istog muškarca. Kažu da Marina inače pobjeđuje u sestrinskim duelima, ali možda ovaj put bude drugačije. Maja je knjigovođa, a sebe smatra pravom djevojkom iz kvarta. Marina je ekonomistica, a radi i kao DJ-ica.

- Spremna sam sa sestrom podijeliti dečka, ali joj traperice ne dam - rekla je Maja.

Marina se hvali da je poput uragana koji će poharati Marinkovo srce. Već kod njihova dolaska na farmu nastao je pravi lom. 
Marinko je bagerom radio oko kuće i nije znao da dolaze. Kad je vidio dvije ljepotice, toliko se zbunio da je izgubio kontrolu nad vozilom. Bagerom je udario u kuću i ozbiljno je oštetio. Marinko zbog štete nije gubio živce.

Farmer, kojeg je voditeljica Marijana Batinić opisala kao “požar” zbog pozitivne energije kojom zrači, ima i građevinsku tvrtku. Naslijedio ju je od oca i vodi je s bratom, ali više voli proizvoditi vlastito pivo na farmi.

Vjenčali su se nakon showa

Na zabavi povodom završetka prošle sezone par je iznenadio prisutne pojavivši se odvojeno. Nedugo nakon toga ratar i stočar posjetio je konobaricu u kafiću u kojem je radila kako bi riješili nesporazum.

Nikolina Bunčić (33) u travnju se doselila kod Stjepana Pavlića (34) u Gredu kraj Siska. Sa svekrvom i šogoricom se, kaže, odlično složila, iako im nije donijela miraz. Stjepanu je rekla da novac kojim joj je mislio kupiti prsten potroši na obnovu ostave. Kamere su pratile zaruke i vjenčanje u rujnu.

- U braku nam je bolje nego kad smo bili cura i dečko. I prinova je u planu – složni su supružnici.

Karlovčanka, kojoj je Stjepan na prvom spoju rekao da će biti njegova, kaže da je imala svadbu iz snova. Počasna kuma bila im je voditeljica showa Marijana Batinić u pratnji najpoznatijeg brka treće sezone, Stipe Filipovića. Nisu samo Stjepan i Nikolina u sretnoj vezi. Ivan Perković iz Slavonije također je pronašao partnericu, dok je Ana Ribić trudna i planira svadbu.

Prijavila se opet jer nije našla dečka

Odlučna da pronađe ljubav svojeg života, opet je jednom od natjecatelja napisala ljubavno pismo. Ali nije htjela otkriti o čemu je riječ.

- Volim se družiti i upoznavati nove ljude, avanturistica sam. Htjela bih da se napokon iskreno zaljubim - rekla nam je Iva Rožić (31).

Nezaposlena fotografkinja živi u Luki kraj Zaprešića na imanju na kojem uzgaja konje. Za sebe kaže da nije sramežljiva pa je tako prije sedam godina u Makarskoj radila kao plesačica.

- Tada sam bila mlađa i bez posla. Prijateljica mi je predložila da s njom plešem jer ću tako brzo zaraditi - kaže Iva.

Naši partneri pišu
Message