Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
218 komentara

'Ljubav je na selu': Silvija voli krupne i nada se pronaći sreću

ŠTO ONA ŽELI? Privlače ju pametni frajeri, a pada na visoke, tamnokose i krupne dečke jer voli kad je dečko pravi muškarac. Voli život na selu i uzgaja krave muzare

RTL
Foto: RTL
218 komentara

Međimurka Silvija Vidović (27) nema dečka već tri godine. Vjeruje da će joj sudjelovanje u showu pomoći pronaći ljubav svog života.

- Bitno mi je da dečko bude pametan, vrijedan i da ima svoje ja. Hoće li biti Dalmatinac, Slavonac ili Međimurac, nije mi važno - kaže simpatična Silvija. Dodaje da za ljubav ipak nije spremna sve napraviti.

- Preko nevjere ne bih prešla jer od partnera očekujem poštovanje. Ako toga nema, nema smisla ni veza - kaže Silvija.

Života na farmi teško bi se odrekla. S budućim suprugom prvo bi se morala dogovoriti gdje će živjeti jer grad ne voli.

- Ako bih i živjela u stanu, na balkonu bih imala tele - šali se inženjerka stočarstva. 

Silviju dijele dva ispita od još jedne diplome, one stručnog studija iz područja održive i ekološke poljoprivrede, a uz studij bavi se i uzgojem krava muzara.

- Moja obitelj ima dvadesetak krava o kojima se brinemo brat Nenad, roditelji i ja. Normalno mi je da ustajem u pet sati i budem posvećena poslu sve do osam sati navečer - kaže buduća farmerica.

Od djetinjstva je u štalama, pa vjeruje da sa zadacima u emisiji neće imati nikakvih problema. Uz posao i obveze na fakultetu teško pronađe slobodno vrijeme, a kada ga i uhvati, posveti se izradi torbi, broševa i nakita te kuhanju. Njezin specijalitet su lazanje s povrćem i mesom. Svestrana Silvija za izlaske ne mari. Kaže, sve su njezine prijateljice udane i imaju djecu, pa ni ne može ići u lude provode. Ipak, o vjenčanju ne razmišlja.

- Nikad nisam maštala kakvu vjenčanicu želim - kaže Silvija.

Otkriva da pada na visoke, tamnokose i krupne dečke jer, kako kaže, voli kad je muško pravi pravcati muškarac.

Međimurka koja na televiziji traži srodnu dušu

Desetero kandidata tražit će partnera u novoj sezoni popularne emisije “Ljubav je na selu”. Jedna od njih je i Silvija Vidović iz Šenkovaca pokraj Čakovca. Kaže da ima osobine koje u današnje vrijeme izumiru - pouzdanost i predanost ljubavi.

Neće odustati: Imat ću svojeg muškarca

Silvija kaže kako je puna ljubavi koju nekome želi pokloniti.

- Sad sam spremna za novu ljubav i neće mi biti nelagodno pokazati da mi se netko dopada - kroz smijeh kaže Vidović. Kada joj je do nečega stalo, ne odustaje, pa je uvjerena da će naći dečka.     

Naši partneri pišu
Message