Obavijesti

Show

Komentari 2

Ljubav na prvi pogled: Michaela i Catherine spojio je rođendan

Ljubav na prvi pogled: Michaela i Catherine spojio je rođendan
14

Oboje su u horoskopu vage i rođeni su 25. rujna, samo je razlika između njih više od dvadeset godina. Upoznao ih je kolega Danny de Vito, a tema razgovora je bio njihov datum rođenja

VIDEO

Glumački par Michael Douglas (74) i Catherine Zeta-Jones (49) od danas su godinu dana stariji, a upravo ih je činjenica da su rođeni na isti datum spojila. Oboje su u horoskopu vage i rođeni su 25. rujna, samo je razlika između njih više od dvadeset godina.

Michael, sin legendarnog glumca Kirka Douglasa (101) i Diane Dill koja je preminula u 92. godini života, prvu je ulogu odglumio 1969. Iste te godine je rođena njegova sadašnja supruga koja se također odmalena počela baviti glumom. Kada je Catherini dosadilo utjelovljavati uloge 'lijepe djevojke' preselila se iz Walesa u Los Angeles gdje je živio Michael. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost 18 years with my love 💛

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Prije nego su se uopće susreli, iza sebe su stvorili bogatu ljubavnu prošlost. Zeta-Jones je bila u vezi s Johnom Lesliejem (53), Davidom Essexom (71), Mickom Hucknallom (58), a skoro se i udala za škotskog glumca Agnusa Macfaydena (55).

PA/Pixsell

Michael je ipak prije Catherine rekao sudbonosno 'da' filmskoj producentici Diandri Luker (62) s kojom ima sina Camerona (39). Nakon 18 godina braka, prestali su živjeti zajedno, ali im je razvod finaliziran tek godinama poslije. 

Reuters/Pixsell

Michael se 1998. na prvi pogled zaljubio u Catherine. Tada se nisu ni upoznali, ali je to uslijedilo nekoliko mjeseci poslije na filmskom festivalu u Deauvilleu gdje su sjedili za istim stolom. Upoznao ih je kolega Danny de Vito (73), a tema razgovora je bio njihov datum rođenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always by your side ❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

- Prvi put kad sam ju vidio rekao sam 'wow'. Te večeri sam joj rekao da ću biti otac njezine djece. Čim sam to rekao pomislio sam da sam uništio sve svoje šanse - rekao je svojedobno Douglas. Poslije te rečenice, Catherine mu je poželjela laku noć i otišla. 

7th Annual Legacy of Vision Gala - Los Angeles

Ipak, nešto u Michaelu je zaintrigiralo glumicu. Ostali su kontaktu nakon te večeri i uskoro započeli svoju ljubavnu romansu. 

U samim počecima veze sve su skrivali od javnosti, a jedva su se i viđali jer je njezina karijera bila u usponu. 

- Prvi put smo se poljubili nakon devet mjeseci veze jer se nikad nismo viđali - rekla je Catherine. 

PA/Pixsell

Svoju su ljubav javno potvrdili 1999. i tada su se htjeli vjenčati, ali je problem bio što se glumac tada još nije službeno razveo. Kada je Diandra napokon popustila, dan prije nove 2000. godine, Michael je kleknuo pred Catherine. Ubrzo nakon prosidbe, glumica je otkrila da je trudna, a sin Dylan (18) se rodio u kolovozu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day to my darling and to you and yours❤️#loveday

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Budući da s bivšom suprugom nije imao predbračni ugovor i morao joj je platiti 45 milijuna dolara (oko 283 milijuna kuna) nakon razvoda, s Catherine je odmah započeo pregovore. Ukoliko dođe do razvoda, glumica će za svaku godinu braka dobiti četiri milijuna dolara (oko 25 milijuna kuna), a ako ju Douglas prevari čak i više. 

YouTube

Nakon što je finalna verzija predbračnog ugovora bila gotova, glumački par se vjenčao 18. studenog u New Yorku. Njihovo raskošno vjenčanje je koštalo 1,5 milijun dolara (oko 9,5 milijuna kuna). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As time goes by! Outside our cottage in Canada. 💕💕

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Par je 2003. dobio kćer Carys Zetu (15) te nakon njezinog rođenja su se preselili na Bermude kako bi bili što dalje od medija. Kroz 18 godina braka prošli su mnoštvo dobrih i loših stvari. Douglas je svojedobno otkrio da je smisao za humor 'tajna' zbog koje je njegov i Catherinin brak opstao. 

- Ne smijete shvaćati sve jako ozbiljno. Ako zaboravim neki datum, ona će se samo nasmijati. Stalno se šalimo da, kad ja budem u 80-ima, ona će me voziti u invalidskim kolicima, ja ću pitati kuda idemo, a ona će reći: 'U Cartier, dragi, to ti je najdraža trgovina, nisi valjda zaboravio?' - našalio se Michael. 

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...