Obavijesti

Show

Komentari 215

Ljubav na selu još nije našla, ali Kolindu i Plenkovića jest

Ljubav na selu još nije našla, ali Kolindu i Plenkovića jest
11

Paulina je prvu večer uskočila u bazen s Jovanom Karapandžom, a kako kažu njihovi kolege, kasnije je ‘pao’ i seks. Ujutro je, priznaje, požalila tu odluku...

VIDEO

Nakon što su upoznali djevojke koje su im pisale pisma, farmeri showa “Ljubav je na selu” i njihove odabranice opustili su se na zajedničkom tulumu.

Najfatalnija je bila Paulina Tomičić (38) iz Siska, koja je plesala sa svim farmerima. Ostale djevojke nisu bile imune na to. Zasmetalo im je što se ona toliko zbližava s farmerima, a oni im ni ne uspijevaju prići. Malo pomalo su je odmicale od Dragana jer je s njim najdulje plesala. Ipak, vatrena Paulina tu nije stala. U jednom trenutku djevojke su se zaletjele u bazen. Paulina ne samo da je pristala na isto, nego se i bez srama skinula u tange. Oči dečkiju bile su uprte u nju, a tu situaciju iskoristio je Jovan Karapandža (32), koji je, logično, odmah za njom skočio u bazen. Tamo su počeli izmjenjivati strastvene poljupce, dok ih je Ivana, također Jovanova kandidatkinja, pokušala u tome na sve načine omesti.

- Mislim da će između njih dvoje biti nešto više od puse - komentirao je Željko situaciju između Pauline i Jovana. Jovan i Paulina su zadnji put viđeni kraj bazena, a farmeri tvrde da su se navodno seksali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
One su ljubav tražile u nekoliko sezona: Vratila se i 'kaubojka'
One su ljubav tražile u nekoliko sezona: Vratila se i 'kaubojka'

- Poslije su završili u sobi. Maja je pokušala ući, ali nije mogla. Znači, tu je bilo nešto zanimljivo - komentirala je Ivana vatrenu noć između Jovana i Pauline. Kad su izašli iz sobe, počeli su se opravdavati jer su ih farmeri zadirkivali.

- Ne, nije bilo nikakvog seksualnog događaja. Ja sam se išla istuširati kod njega, a Jovan je do tada brisao podove po kuhinji. I nije bilo zaključano ništa - govorila je Paulina. Jovan pak ništa nije želio komentirati, nego se samo smješkao. Jutro nakon tuluma za neke je farmere bilo mamurno, a voditeljica Marijana Batinić (37) znala je da između kandidata već 'pršte iskre'.

Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena
Pao prvi 'seks na selu'? Jovan i Paulina izgubili se kod bazena

- Što si radila sinoć, Paulina? - upitala ju je Marijana, na što je ona odgovorila:

- A ljubili se. Malo smo se družili, malo ljubili, ništa ozbiljno zasad.

Pokretanje videa...

02:13

Iako su se noć prije ljubili i mazili, Paulina je dala do znanja da Jovan nije njezin tip. Ljubav možda još nije pronašla, ali zato jest predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

U prosincu je bila gost na koncertu 'Želim život'. Tamo je užicala državne dužnosnike za fotografiju i istaknula da je ponosna na sebe što je bila s njima.

Na dan upoznavanja s farmerom bila je očita kemija između Pauline i Jovana. Nosila je kratku bijelu haljinicu pripijenu uz tijelo i visoke pete koje su joj naglašavale dugačke noge.

- Ako se njih dvoje ne vjenčaju, onda ne znam. Dobro, ako ne to, onda neki seks pasti mora, gore im tijela od želje - bio je samo jedan od komentara obožavatelja showa. Prije ulaska u show Paulina je sebe opisala kao veselu i vedru osobu punu života.

- Volim pjevati, plešem i na svili, radim kao kuharica u bolnici. Ja vježbam, pa hoću i takvog muškarca - kaže.

 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 215
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija