Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
98 komentara

Ljudi u kinu padaju u nesvijest i daju im vrećice za povraćanje

Kino u Los Angelesu svojim je posjetiteljima dalo posebno izrađene vrećice za povraćanje na projekcijama francuskog horor-filma 'Raw'. Kažu da su mnogim gledateljima zatrebale...

Foto: Twitter/Screenshot
98 komentara

Francuski film 'Grave' o vegetarijanki koja malo po malo počinje jesti ljudsko meso i postaje kanibalka bio je prikazan na festivalu u Cannesu. Ali nakon što se film počeo prikazivati u kinima u SAD i Kanadi pod naslovom 'Raw' ('Sirovo'), proširile su se vijesti o šokantnim scenama koje izazivaju veliku nelagodu kod gledatelja. 

Prvi 'problemi' s filmom nastupili su na ponoćnom prikazivanju  na festivalu u Torontu. Nekoliko gledatelja se onesvijestilo zbog prizora u kojima glavni likovi jedu ljudsko meso, pa je morala intervenirati Hitna pomoć.

Foto: Twitter/Screenshot Kino  'The Nuart Theatre' u Los Angelesu je zato posjetiteljima na projekcijama 'Rawa' ponudilo posebno izrađene vrećice za povraćanje. Kako kažu voditelji kina, bio je to dobar potez jer su vrećice mnogim gledateljima zatrebale.

- To im je bila super ideja. Sjećam se da su se u kinima '70-ih godina dijelile slične vrećice kad su se prikazivali tadašnji horori. Barem ne morate koristiti svoje prazne vrećice za kokice u slučaju potrebe - rekao je jedan gledatelj.

Film se u SAD-u pojavio u iznimno malenoj distribuciji, u samo devet kina. No već polagano stječe kultni status među ljubiteljima ekstremnih horora.

Film je režirala francuska redateljica Julia Ducournau, a u glavnim ulogama su Garance Marillier te Ella Rumpf i Rabah Naït Oufella. Premda je malo vjerojatno da ćemo ovaj film vidjeti u našim kinima, ako se to dogodi, istog ćemo vas trena obavijestiti putem naše filmske rubrike, a ako vam nedostaje horor, podsjećamo da nam u kina, u distribuciji Blitz CineStara, 18. svibnja ove godine. dolazi još jedan nastavak klasične franšize o čudovištima, 'Alien: Savez'.

Tema: FILM

Message