Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Lokin: Prijete se da će mi odrubiti glavu zbog knjige

Prije nekoliko mjeseci najavio je kako će objaviti memoare u kojima će se spominjati mnoga imena javnih osoba. Nakon toga su mu neki prijetili, kaže

Žarko Bašić/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
14 komentara

Nakon što su u medijima objavljeni ulomci iz memoara Duška Lokina (67), pjevač stalno dobiva prijetnje, rekao je za Večernji list. Odlučio je neke ljude prijaviti policiji jer su mu rekli da će ga pronaći bilo gdje te mu odrubiti glavu. On je prije dva mjeseca izjavio kako će pisati memoare o druženju s Nikicom Valentićem, Jurom Hrvačićem, Zdravkom Mamićem i drugim javnim osobama. Dodao je kako zbog prijetnji ne spava mirno, a čak je na neko vrijeme prestao pisati memoare. Međutim, od knjige ipak ne odustaje. Ovih je dana snimio i novu pjesmu 'Spiza dalmatinska'.

'GRDOVIĆ NIJE U NOVOM SPOTU JER NE SMIJE PITI BEVANDU'
U novoj pjesmi 'Spiza dalmatinska' Lokin nabraja oko 30 zdravih dalmatinskih jela. S njim pjeva zagorska grupa 'Pašticada'. Kaže kako je na taj način htio povezati sjever i jug Hrvatske. Pjevačima je uvjetovao da ne smiju težiti manje od 120 kilograma. Zadarski pjevač spot je snimio na Jarunu. Prijatelj Mladen Grdović (51) nije u spotu jer Duško nije htio ljude koji piju malinovac već bevandu. Kazao je da će to druženje njih dvojica nadoknaditi uskoro.

Naši partneri pišu
Message