Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Duško Lokin u pjesmi 'Ja sam papak' ismijava D. Lambašu

Pjevač je u novoj pjesmi odlučio ismijati glumicu jer smatra da je prekinula vezu s uspješnim glumcem i pravim muškarcem samo zato što je našla nekog bogatijeg

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
6 komentara

Puno se puta našao u situaciji u kojoj mu se nabacivala znatno mlađa gospođica, no njemu to, kaže, samo laska. U svojoj najnovijoj pjesmi, 'Ja sam papak', Duško Lokin (67) opjevao je ljubavni trokut Lasić-Lambaša-Radeljak, piše Večernji list. Tvrdi da je Frano Lasić (55) prema njegovim kriterijima izvrstan glumac i zgodan muškarac kojem je njegova ljubav, Dolores Lambaša (29), okrenula leđa čim mu se stanje na bankovnom računu pogoršalo. Josip Radeljak (67) je u toj situaciji, prema Lokinu, tek jedan tajkun koji je pravom muškarcu oteo ženu jer je imao dovoljno novca da to učini. Lokin taj ljubavni trokut naziva životnom pričom mlade sponzoruše. Jedina razlika između Dolores i ostalih sponzoruša je, kaže Lokin, to što je priča o Lambaši u javnosti imala jako velik odjek. 

Njemu mlađahne ljepotice nisu interesantne

Pjevač je u sretnom braku već 40 godina i njegova supruga Anuška nije ljubomorna jer zna da njemu mlađahne ljepotice, koje su spremne učiniti sve zbog novca, nisu zanimljive. Nije mu normalno da lijepe mlade djevojke žele biti s debelim, ćelavim i starim muškarcem samo zato što ima dobar auto ili jahtu. Reakcije Dikana i Dolores pjevača ne zanimaju. Kaže da je žalosna činjenica da je gospođica ostavila uspješnog glumca zbog čovjeka koji ima više novca.

Message