Obavijesti

Show

Komentari 5

Lov je započeo: Samo će pravi odgovori razotkriti ovu zavjeru

Lov je započeo: Samo će pravi odgovori razotkriti ovu zavjeru
9

Koliko će se jednoroga pojaviti u snovima? Zašto su stvorene tvornice prepune robova? Tko su replikanti? Odgovor na sva ova pitanja nam je nužno potreban

Otkako je 1982. film 'Istrebljivač' stigao u kina, nastala su mnoga pitanja o njemu. Uostalom, do danas je objavljeno čak sedam različitih verzija tog remekdjela tako da pitanja nisu nikada odgovorena. Kad tome dodamo činjenicu da je i sam redatelj Ridley Scott u nekoliko navrata odgovarao tako da nije bilo jasno što je točan odgovor, postaje jasnije kakav je film u pitanju.

Njegov dugo očekivani nastavak, 'Blade Runner 2049', za sada nije pokazao kako ima istu politiku te se čini da ćemo dobiti jedan definitivan film, tj. finalnu verziju ćemo vidjeti odmah.

U posljednjem objavljenom isječku iz filma pratimo misterioznog K-ja (Ryan Gosling), kako traži odgovore unutar tvornice s porobljenom djecom. Lennie James glumi suludog stranca koji nadgleda cijelu tu operaciju, a K će s njime morati pregovarati kako bi našao jedno posebno dijete.

Kako se cijela ta situacija uklapa u rat protiv zloglasnog Letovog lika, još nije jasno. No svakako će postati jasnije jednom kad film stigne u kina.

Pogledajte video

U glavnim ulogama nalaze se Ryan Gosling i Harrison Ford koji reprizira svoju legendarnu ulogu Ricka Deckarda. Jared Leto je prvi među sporednim glumcima, uz Robin Wright, Barkhada Abdija, Davea Bautistu, Anu de Armas, Sylviju Hoeks, Lennie James i Mackenzie Davis.

Redatelj je Denis Villeneuve, jedan od boljih redatelja današnjice. 'Blade Runner 2049' u kina stiže 06. listopada.