Obavijesti

Show

Komentari 18

Lovkinja je počastila Filipovića: Ovo rado dijelim s tobom, živio

Lovkinja je počastila Filipovića: Ovo rado dijelim s tobom, živio
7

'Maksuzija je kao nešto specijalno, ne za svaki dan ni svakoga. Tako sam i ja ovu maksuziju, čitaj premium šljivu, rado podijelila s Tarikom jer živjela nam Potjera' napisala je lovkinja kviza uz zajedničku fotografiju

VIDEO

Nakon šest godina i 826 epizoda Tarik Filipović (47) prestaje biti voditelj kviza 'Potjera'.  Otkrio je koliko mu je teško pao rastanak s ekipom, a lovkinja Morana Zibar ga je za oproštaj odlučila posebno počastiti. 

Morana je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Tarikom na kojem poziraju s bocom 'maksuzije', odnosno šljivovice. 

- Maksuzija je kao nešto specijalno, ne za svaki dan ni svakoga. Tako sam i ja ovu maksuziju, čitaj premium šljivu, rado podijelila s Tarikom jer živjela nam Potjera - napisala je uz fotografiju.

U komentarima su mu se oglasili i njegovi obožavatelji.

- 'Jako će mi faliti Tarik, ali njega ću gledati na jesen na milijunašu. Pozdrav Tariče i najdražo lovkinjo Morana', 'Mi iz Bosne znamo dobro što je maksuzija. Uživajte', 'Čista uživancija' - samo su neki od komentara.  Nedavno se i Dean Kotiga (31), na Facebooku soprostio od kolege voditelja.

- Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu "Potjere", pa mu naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam, jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti - napisao je Kotiga uz fotografije koje je objavio na društvenoj mreži. 

Filipović nam je nedavno priznao i da ne može dočekati povratak u 'Milijunaša' kojeg je vodio od 2002. do 2010. godine. Na mjestu voditelja 'Potjere' zamijenit će ga Joško Lokas

- Žao mi je što ću najvjerojatnije morati kazati zbogom 'Potjeri', ali svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i 'Potjeru' i 'Milijunaša'. Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog čega bih patio i kao glumac. Ponovit ću, žao mi je što odlazim iz 'Potjere', ali bilo bi mi još više žao da ne vodim 'Milijunaša' - kazao je Filipović.

POGLEDAJTE VIDEO: 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...