Obavijesti

Show

Komentari 317

Lucija: 'Hana me blokirala na svim društvenim mrežama...'

Lucija:  'Hana me blokirala na svim društvenim mrežama...'
1

SAGA IDE DALJE Sve poruke koje sam dobila puno mi znače, a i dobila sam puno novih pratitelja iz Bosne i Hercegovine, otkrila je plus size manekenka

VIDEO

Lucija Lugomer (24) oglasila se nakon što ju je na društvenim mrežama izvrijeđala  Hana Hadžiavdagić Tabaković (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

- Hana se meni jučer javila. Slala mi je poruke, ali ja ih nisam ni otvorila. Nisam ih željela čitati. Nakon toga me Hana blokirala na svim društvenim mrežama. To mi je bilo presmiješno. Doduše priznajem da sam u početku bila šokirana kada sam vidjela njezinu objavu - kazala je Lucija na Dnevnik.hr. Dodaje da je dobila mnogo poruka podrške.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

#bodypositive (please, click on *translate* for more) U znak zahvale, iducih par dana postam slike s raznim badicima koje sam dodala svojoj kolekciji! 😊 Zasto? Zato sto ZNAM koliko me Vas (1.350) kontaktiralo u nadi da cu Vam bas ja znati reci gdje pronaci najbolji badic za Vas.🙋😘 Nisam nikakav profi istrazivac ali ono sto i ja svako ljeto ucim jest - treba traziti i probavati. Eh sad, isto znam koliko se Vas to iskreno ne da ali takodjer, mozda nemate vremena. To + u kombinaciji sa neimanjem samopouzdanja = 'ne volim ljeto'? Sada ja sebe prezentiram Vama u nadi da cu Vam dati volje i snage da ovo ljeto bude - BAS VASE! 💞Ali sirite tu inspiraciju dalje!!! • Naputak je da ja zbilja nemam problema s pronalaskom badica jer su moje mjere i dalje u osnovi nekakog naseg 'standarda'. Gornji dio je gotovo uvijek 80D Donji dio 42 ili 44. • Budite vjerne SEBI i nemojte dopustiti da svoje najljepse dane provedete u prostorijama ili pokrivene rucnikom. 😘 Priznajte nesebicno sebi da zbilja zasluzujete puno vise i bolje od toga. JA osobno cvrsto stojim uz Vas!! • • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

- Ako uvijek govoriš kako širiš ljubav, onda to i čini. Ova situacija je išla meni u prilog. Treba živjeti ono što jesi, a ne pretvarati se u ono što nisi. Sve poruke koje sam dobila puno mi znače, a i dobila sam puno novih pratitelja iz Bosne i Hercegovine' - zaključila je.

Podsjetimo, Lucija je odlučila objaviti 'fotke' u badićima koje je nabavila za ovo ljeto te koji pristaju punijim djevojkama. U međuvremenu oglasila se Hana. Na Instagramu je objavila poruku plus size manekenki, objasnila joj što misli o tom terminu i nazvala ju debelom.

Lucija joj je zahvalila pa 'screenshot' objavila na svom Instagramu, a kasnije i na Facebooku. Stotine pratitelja stali su u Lucijinu objavu. 

Ipak, Hana tu nije stala pa je objavila još jednu poruku 'debelima'.Nakon toga poručila je Luciji Lugomer koja je pozirala za talijanski Vogue: 'Opet preko mojih leđa do popularnosti'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 317
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'